İstanbul'da gece kulübü çıkışı ABD'li kadın 2 kişinin kapkacına uğradı!

ABD’li Nadia Willette R, Beyoğlu’ndaki kaldığı otele giderken beline sarılan 2 kişinin kapkacına uğradı. 15 bin liralık telefonunu kaptıran turist, şikayetiyle kapkaççıları yakalattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2023 Güncelleme 26 Nisan 2023, 06:57
İstanbul’da gece kulübü çıkışı ABD’li kadın 2 kişinin kapkacına uğradı!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un göbeğinde akılalmaz bir kapkaç yaşandı. Bir süre önce Türkiye'ye gelen ABD'li turist Nadia Willette R, eşiyle beraber Fındıklı'da bir otelde konaklamaya başladı. İkili ardından eğlenmek için gece kulübüne giderek bir süre alkol aldı. Sabaha karşı kulüpten ayrılan çift, otele doğru yola çıktı. Eşi önden yürüdüğü esnada 3 şahıstan 2'si kadının yanına yaklaştı.

Şahıslardan biri beline sarıldı. Diğeri de koluna girerek yürümeye devam etti. Bir süre bu şekilde ilerleyen şahıslar ardından kadının 15 bin lira değerindeki cep telefonunu kapkaç yaptı. Olayın ardından neye uğradığını şaşıran kadın, şahısların peşinden bir süre koştu ancak yakalayamadı. Turist kadının şikayetçi olması üzerine çalışma başlatıldı.

Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Şahıslardan Nurullah İ.'nin (19) boynunda kuş dövmesi olduğu anlaşıldı. Buradan yola çıkan polis, diğer şahısların da B.S. (17) ve M.H.Ç. (16) olduğunu ortaya çıkardı. Kapkaççıların Taksim Meydanı'nda olduğunu belirleyen ekipler, kapkaççı 3 şahsı kıskıvrak yakaladı. Nurullah İ. "kapkaç" suçundan tutuklandı. Diğer ikisi ise serbest bırakıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN