Yıllar önce Almanya'ya taşınan Yıldırım S. 100 metre uzunluğundaki caddeyi satın alarak komşularına şoke eden mektup bıraktı!

Yıldırım S., yıllar önce Almanya’ya taşındı! Geçtiğimiz yıl Zweibrücken’deki 100 metre uzunluğundaki caddeyi satın aldı! Komşularına da ‘3 Mayıs son, ya mülkü benden alın ya da araba park edemezsiniz’ mesajı yolladı! Bölge sakinleri şaştı kaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2023 Güncelleme 19 Nisan 2023, 06:58
Yıllar önce Almanya’ya taşınan Yıldırım S. 100 metre uzunluğundaki caddeyi satın alarak komşularına şoke eden mektup bıraktı!

İÇİNDEKİLER

Gurbetçi, 2 bin 500 Euro'ya cadde satın aldı! Komşularına çağrı yaptı: Arabanızı fark etmek istiyorsanız caddeyi benden alın! Şoke eden olay Almanya'nın Zweibrücken yaşandı. Özel mülk olan Siebenpfeiffer Caddesi, geçtiğimiz yıl açık artırmaya çıktı. Gurbetçi Yıldırım S. de fırsatı kaçırmadı!

Şehrin en merkezi konumundaki caddeye 2 bin 500 Euro saydı! Ardından komşularına mektup yolladı! "3 Mayıs'a kadar süreniz var. Bu tarihe kadar caddeyi kullanmak için benden satın alın" yazılı kağıdı görenler, şoka uğradı! 100 metre uzunluğundaki caddenin yerine yeni bir düzenleme yapılmasının bedeli ise 180 bin Euro çıktı! Mahalle sakinlerini panik sardı!

Mektubu 1 Nisan şakası sandıklarını söyleyen Alexander (86) ve Marianne Nicolau (74) çift, evlerini satışa çıkardıklarını açıkladı. "Ancak bu olaydan dolayı evimizi satmamız zor görünüyor" ifadesini kullandı. Lydia (64) ve Valentin Saam (65), "Yıllardır bu caddeyi kullanıyoruz. Şok içerisindeyiz" açıklaması yaptı.

MAHALLELİ ŞİKAYETÇİ
Yıldırım S. 100 metre uzunluğundaki bağlantı yoluna 2 bin 500 euro saydı! Özel mülkiyet olarak görülen caddenin kullanımı için taraflar hukuk savaşı başlattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN