Kader Yıldız, AVM’nin balkonundan atlayarak canına kıymıştı! Acılı anne TAKVİM'e konuştu: Tek taşını bile çaldılar!

Kader Yıldız, AVM’nin balkonundan atlayarak canına kıydı! Annesi Gülnaz Yıldız, ölümüyle ilgili nişanlısı B.Y'ı suçladı. İddiaları şok etkisi yarattı: Kızım öldükten sonra Instagram hesabını ele geçirdi! İki farklı bankadan Kader adına kredi çekmeye çalıştı. Yavrumun tek taşını bile çaldılar!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2022 Güncelleme 11 Aralık 2022, 06:52
Kader Yıldız, AVM’nin balkonundan atlayarak canına kıymıştı! Acılı anne TAKVİM’e konuştu: Tek taşını bile çaldılar!

İÇİNDEKİLER

Kader Yıldız, daha 25 yaşındaydı. 10 Ekim'de İstanbul Beylikdüzü'ndeki AVM'nin balkonundan atladı. Kurtarılamadı. Acılı annesi Gülnaz Yıldız, Kader'in el birliğiyle öldürüldüğü anlattı! Kızının nişanlısı B.Y'ı suçladı. TAKVİM'e özel açıklamalar yaptı:



Kızım B.Y ile3-4 yıl önce tanışmış. Nişanlarını ben yaptım.
Kızım nişandan bir süre sonra B.Y'nın kendisini aldattığını öğrendi. Yüzüğü attı. Ama o, Kader'i yine kandırdı. Çünkü kızım çok aşıktı.
Nişandan sonra kızıma takılan 200 bin liralık takıyı 'İş kuracağım' diyerek aldı. Kızıma 100 bin TL'lik kredi çektirdi! Hepsini sevgilisiyle harcadı.
Kızım B.Y'nınyine kendisini aldattığını öğrenmişti. Olay günü kayınvalidesi S.E ve B.Y'nın sevgilisi A.G ile buluştu. Kızıma ne dedilerse çok ağlamış. Sonra onu olayın yaşandığı AVM'ye bırakmışlar.
Kader, B.Y'e 'Hakkımı helal etmiyorum' mesajı atıp canına kıydı. Biz cenazedeyken o Kader'in Instagram şifresini değiştirmiş. Delilleri yok etmiş!
Kader öldükten sonra iki farklı bankadan kredi çekmeye çalıştı. Şikayetçi oldum. Hakkında dava açıldı.
Kızımın hesabında 2 bin TL'yi de harcamıştı. Kızım son dönemde içine kapanmıştı. Psikoloğa gidecekti.
Benim içim yanıyor. Ben onu babasız büyüttüm. Bir dediğini iki etmedim. Yalnızca mutlu olmasını istedim. Ancak kızımı öldürdüler.



HEPSİ YARGILANSIN
Anne Gülnaz Yıldız, Kader'in nişan yüzüğünün de çalındığını söyledi. "Kolyesi, küpeleri ve tek taşı yok. Sevgilisi ya da annesi çaldı! Kader'in telefonu şu an savcılıkta, inceleniyor. İddianamenin hazırlanmasını ve kızımı hayattan koparanların yargılanmasını istiyorum" dedi.
(Sinem UYSAL)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN