Son dakika: Sivas'ta düğün dönüşü facia! Kamyon ve minibüs kafa kafaya girdi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi! Sivas-Malatya karayolu, Sivas'ın Kangal ilçesi, Yeşildere Köyü yakınlarında kamyon ve minibüs birbirine girdi. İlk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi yaralandı. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek A Haber'e yaptığı açıklamada yaralıların hepsinin hastaneye sevk edildiğini ve yaralıların durumunun ağır olduğunu duyurdu.

Giriş Tarihi 01 Eylül 2022, 01:24 Güncelleme 01 Eylül 2022, 09:49
Son dakika: Sivas’ta düğün dönüşü facia! Kamyon ve minibüs kafa kafaya girdi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İÇİNDEKİLER

Sivas'ta kamyon ile minibüsün çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.



Sürücüleri henüz belirlenemeyen 34 EBE 72 plakalı kamyon ile 44 J 4257 plakalı minibüs, Sivas-Malatya kara yolu Yeşildere köyü mevkisinde çarpıştı.

SİVAS'TA FECİ KAZA! | VİDEO

İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 9 kişi ağır yaralandı.



Kangal Kaymakamı Fatih Sungur, kaza yerine gelerek bilgi aldı.Sungur, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa'daki bir düğünden Malatya'ya dönenlerin bulunduğu minibüs ile Malatya'dan Amasya'ya yük taşıyan kamyonun çarpıştığını bildirdi.



Kazada 8 kişinin öldüğünü, yaralanan 9 kişinin ise Kangal Devlet Hastanesi'ne nakillerinin gerçekleştirildiğini dile getiren Sungur, yaralılara acil şifalar diledi.



MİNİBÜS DÜĞÜNDEN DÖNÜYORDU
A Haber'e konuşan DHA Muhabiri Hüsnü Ümit Avcı minibüstekilerin düğünden döndüğü belirtilirken, yaralıların durumunun ağır olduğu bilgisini de paylaştı.



YARALILARIN DURUMU AĞIR
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek A Haber'e yaptığı açıklamada yaralıların hepsinin hastaneye sevk edildiğini ve yaralıların durumunun ağır olduğunu duyurdu.

ÖLÜ SAYISI 8'E YÜKSELDİ
Sivas-Malatya karayolu, Sivas'ın Kangal ilçesi, Yeşildere Köyü yakınlarında kamyon ve minibüs birbirine girdi. İlk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi yaralandı. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek A Haber'e yaptığı açıklamada yaralıların hepsinin hastaneye sevk edildiğini ve yaralıların durumunun ağır olduğunu duyurdu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN