Kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 çocuk öldü, 5 kişi ağır yaralandı
Kayseri-Niğde kara yolunda kamyonet ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılanlar arasında yer alan 2 çocuk yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının kritik olduğu öğrenildi.
Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 2 çocuk yaralandı, 5 kişi ağır yaralandı.
KAVŞAKTA ÇARPIŞTILAR
Saat 07.00 sıralarında Kayseri-Niğde kara yolunun 65'inci kilometresi Gülbayır Mahallesi mevkisindeki kavşakta; E.D. idaresindeki 38 D 5553 plakalı hafif ticari araç ile M.K. yönetimindeki 51 ACG 516 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada sürücüler ile 38 D 5553 plakalı hafif ticari araçtaki aynı aileden H.D., K.D. (10), Z.D. (8), S.D. ve A.D. yaralandı.
2 ÇOCUK KURTARILAMADI
Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, yaralıları Yeşilhisar İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan K.D. ve Z.D., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralı 5 kişinin ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
