Zehra Bayır cinayeti: Otopsi raporu dehşeti ele verdi

18 yaşındaki Zehra Bayır, çalıştığı eğlence mekanında katledildi. Otopsi raporu dehşeti ele verdi. Buna göre genç kız kafasına ve kaburgalarına aldığı sert darbelerle hayatını kaybetmişti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2022 Güncelleme 22 Ağustos 2022, 06:58
Zehra Bayır cinayeti: Otopsi raporu dehşeti ele verdi

İÇİNDEKİLER

Zehra Bayır, madde bağımlısı kardeşinin tedavi masraflarını karşılamak için Konya'dan Muğla Milas'a geldi. Eğlence mekanında şarkı söyleyip parasını biriktirecekti. İddiaya göre işletme sahipleri, Zehra Bayır'a toplu para vereceğini belirtti. Ancak genç kıza hiç para verilmedi. 50 bin liralık alacağının olduğunu söyleyen Bayır ise işletme sahiplerinden parasını istedi. Tartışmanın büyümesiyle işletme sahipleri, sert cisimle Bayır'ın başına vurup darp etti. Darbenin etkisiyle yere düşen Bayır'ı, işletmeciler daha sonra mekanın bahçesindeki havuza atıp izleri sildi.




İhbar üzerine olay yerine giden ekipler Bayır'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yürüten jandarma ekipleri; İlender İlter, kardeşi Ömer İlter ve garson Ünal Karakülah'ı gözaltına alıp sorguya çekti. İlter kardeşler ve Karakülah, hapse gönderildi. İşletmedeki delillerin yok edilmesi için her yerin temizletildiği tespit edildi. İstihbarat ekipleri ayrıca karanlık odada özel ışık sistemi filtre ile görünür hale getirilen parmak izleri sayesinde şüphelileri belirledi. Muğla Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan raporda, Zehra Bayır'ın ölümünün, başına sert cisimle vurulmasından kaynaklandığı belirtildi. Otopsi raporunda ayrıca Bayır'ın baskı sonucu kaburga kemiklerinin kırıldığı bilgisi yer aldı.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN