Uyuşturucu bağımlısı kardeşinin tedavisi için gazinoda çalışan Zehra Bayır'ın iş yeri sahipleri balta ile katletti

Uyuşturucu bağımlısı kardeşinin tedavisi için gazinoda sahne alan Zehra Bayır, iş yeri sahipleri tarafından baltayla katledildi. Ankara’da tedavi altına alınan Meryem Bayır ise iyileşeceğini söyledi: Ablam mezarında rahat uyuyacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2022 Güncelleme 03 Ağustos 2022, 06:55
Uyuşturucu bağımlısı kardeşinin tedavisi için gazinoda çalışan Zehra Bayır’ın iş yeri sahipleri balta ile katletti

İÇİNDEKİLER

Muğla Milas'ta kız kardeşi Meryem Bayır'ın (16) tedavisi için sahne alan Zehra Bayır (18), 50 bin lirasını alamadı. Tartıştığı iş yeri sahipleri İlender İlter, kardeşi Ömer İlter ve garson Ünal Karakülah tarafından baltayla hayattan koparıldı. Zanlılar, ardından Bayır'ı gölete attı. Katiller, tutuklandı. Bayır'ın kız kardeşinin tedavi edilmesi hayali ise gerçekleştirildi. Ankara'ya götürülen Meryem, tedavi altına alındı. 1 ay kadar hastanede kalacağı belirlenen genç kız, "Ablam için bu illetten kurtulacağım, ablam mezarında rahat uyuyacak" dedi.



3 YIL ÖNCE BAŞLAMIŞ
Kızının tedavisinin iyiye doğru gittiğini belirten baba Oğuzhan Bayır, "Kızım bana 'Zehra ablam gibi ölmek istemiyorum. Onun için bunu yeneceğim, ablam mezarında rahat uyuyacak' dedi. Şu an tedavi altında inşallah çok daha iyi olacak. Kızlarım arkadaşlarının kurbanı oldular. Ama bundan sonra çok daha iyi olacaklar. Çevremizdeki insanlar da Meryem'in iyi olması için çabalıyor" diye konuştu. Meryem'in 3 yıl kadar önce hap kullanarak uyuşturucuya başladığı belirlendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN