Şişli'de otomobilin çarptığı skuterli kadın hayatını kaybetti!

Son dakika haberine göre, İstanbul Şişli'de, otomobilin çarptığı skuteri kullanan Dilara Gül (23) hayatını kaybetti. Gül'e otomobiliyle çarparak ölümüne neden olan Hakan Akçelik, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Taksirle öldürme suçundan tutuklanan Akçelik'in, polise verdiği ilk ifadesinde 'skuterı aniden önüme kırdı, duramadım' dediği öğrenildi. Gül, Maltepe'de düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Dansçı olduğu öğrenilen Dilara Gül'den geriye dans ettiği görüntüleri kaldı.

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2022, 13:11 Güncelleme 12 Temmuz 2022, 19:47
Şişli’de otomobilin çarptığı skuterli kadın hayatını kaybetti!

İÇİNDEKİLER

Kaza, saat 00.10 sıralarında, Halaskargazi Caddesi'nde meydana geldi. Hakan Akçelik'in kullandığı otomobil, skuterle cadde üzerinde seyir halindeki Dilara Gül'e (23) çarptı.

KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Halaskargazi Caddesi'nde, saat 00.10 sıralarında, skuter ile giderken, otomobilin çarptığı 23 yaşındaki Dilara Gül'ün ölümüyle sonuçlanan kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, skuter ile sağ şeritten ilerleyen Dilara Gül'ün yolu keserek sola döndüğü, bu sırada Hakan Akçelik idaresindeki otomobilin hızla gelerek Gül'e çarptığı görülüyor.

Çarpmanın etkisiyle skuter üzerindeki Dilara Gül, metrelerce uzağa düşüyor. Çevredeki vatandaşların da Gül'ün yardımına koştuğu görülüyor.

TOPRAĞA VERİLDİ
Gül, Maltepe'de düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Şişli Halaskargazi Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen kazada, scooter kullanan dansçı Dilara Gül (23), seyir halindeki aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Gül'ün cenazesi, Maltepe Mimar Sinan Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şeyhli Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze namazına, sevenleri ve arkadaşları katıldı. Cenazede, Gül'ün ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.



Cenazede konuşan Dilara Gül'ün yakınlarından Merve Karakaya, "Hayalleri vardı, kendisi zaten dansta çok başarılı bir kızımızdı. 1 ay sonra Amerika'ya gidecekti. Özel burs kazandı. Erken yaşta bir can kayboldu" dedi.

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI
Gül'e otomobiliyle çarparak ölümüne neden olan Hakan Akçelik, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Taksirle öldürme suçundan tutuklanan Akçelik'in, polise verdiği ilk ifadesinde 'skuterı aniden önüme kırdı, duramadım' dediği öğrenildi.

Hayatını kaybeden Dilara'nın dansçı olduğu öğrenildi.

"DURUMU ÇOK AĞIRDI"
Kazayı gören bir esnaf, "Bir ses duydum. Kaza olduğunu anladım. Gidip baktık, araba skutere çarpmış. Bayağı hızlı vurmuştu. Kadın yerde yatıyordu. Ağzından burnundan kan geliyordu. Durumu çok ağırdı. Hiçbir yerini oynatamıyordu. Ambulans ve polis çağırdılar" dedi.

GERİYE DANS ETTİĞİ GÖRÜNTÜLER KALDI
Dansçı Dilara Gül'den geriye dans ettiği görüntüleri kaldı.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu Gül için başsağlığı mesajı yayınladı.

Yapılan açıklamada, "Sporcularımızdan Dilara Gül, elim bir trafik kazası sonucu genç yaşında hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Merhumun cenazesi bugün Maltepe Mimar Sinan Camii'nde ikindi namazına müteakip, Yeni Şeyhli mezarlığına defnedilecektir." denildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN