Selin vurduğu Ankara'da yağışlar devam edecek! Valilikten şiddetli rüzgar ve dolu uyarısı

Ankara Valiliği, kent genelinde etkili olan yağışların kuvvetli bir şekilde devam edeceğini duyurdu. Konuya ilişkin yapılan açıklamada ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyarı yapıldı.

Giriş Tarihi 08 Haziran 2022, 23:20 Güncelleme 08 Haziran 2022, 23:30
Selin vurduğu Ankara’da yağışlar devam edecek! Valilikten şiddetli rüzgar ve dolu uyarısı

İÇİNDEKİLER

Selin vurduğu Ankara'da yağışlar kuvvetli şekilde devam edecek. Valilik, yarın sağanakla birlikte kentte şiddetli rüzgarın da etkili olacağını açıkladı.

Valilik açıklamasında, yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, yarın öğle saatlerinden itibaren Ankara'nın kuzey ve batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu beklendiği belirtildi.

Açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

ANKARA'YI SEL VURDU
Başkent Ankara bir kez daha sağanağa teslim oldu. Akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak kısa sürede etkisini artırdı.

Özellikle Çankaya bölgesinde yollar göle döndü, otomobiller adeta suya gömüldü. Dolu hayatı olumsuz etkiledi.



Mesai bitimi başlayan sağanak nedeniyle trafkite de görüş mesafesi düştü, araçlar yolda kaldı. Sürücüler zor anlar yaşadı.

Konya yoluna açılan ana arterde taşlar mazgalları doldurdu. Ekipler müdahale etti, araç trafiği yeniden açıldı.

Mevlana ve Doğukent Bulvarları da kuvvetli yağıştan nasibini aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN