Ahmet Çiçek (Midyeci Ahmet) ağlaya ağlaya dert yandı: "Ne istedilerse verdim, yardımcım kurşunlandı"

Midyeci Ahmet, kısa sürede servet kazandı. Deniz Çelebi’den boşandı. Mal kavgası sosyal medyaya taşındı. Eski eşinin ‘vefasızlıkla’ suçladığı Ahmet Çiçek, Instagram’dan ağlaya ağlaya dert yandı: Ne istedilerse verdim. Tehdit edildim. Yardımcım kurşunlandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2022 Güncelleme 07 Nisan 2022, 06:59
Ahmet Çiçek Midyeci Ahmet ağlaya ağlaya dert yandı: Ne istedilerse verdim, yardımcım kurşunlandı

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin Midyeci Ahmet ismiyle tanıdığı Ahmet Çiçek, mekan üstüne mekan açtı. Ancak 4 ay önce eşinden boşandı. İstanbul Beşiktaş'taki ilk şubesini eşi Deniz Çelebi'ye bıraktı. Boşanmadan 9 gün sonra dükkanın karşısına yeni bir şube açtı.

Sosyal medyadan "Beşiktaş şubesiyle ilişkimiz kalmamıştır" paylaşımı yaptı! Gelen tepkiler üzerine dün Instagram'dan video paylaştı. Yaşadıklarını ağlaya ağlaya anlattı:

Şirketi birlikte kurduk. Ailesi de bizimle çalışmaya başladı. Para, imza işleri Deniz'in kardeşlerindeydi. Pandemide işlerim bozuldu. Deniz ve ailesi de batarım diye plan yapmış. Ayrılmaya karar verdik. En çok kazandıran Beşiktaş şubesini istediler. Kabul ettim. Ancak şubenin satma ve ortak alma hakkını vermedim. Çocuklarımın hakkını korumak istedim. Şirket için kolyesini verdiğini söylüyor. O şubede benim yaşanmamış bir çocukluğum, tacize uğramış bir çocukluğum, yaşanmamış bir gençliğim var. Şimdi beni tehdit ediyorlar. Yardımcıma 6 el mermi sıktılar. Yüreğiniz varsa kendiniz gelin! Sizden korkan sizden beter olsun!


NAFAKA, EV, ARABA...
Ahmet Çiçek, boşanma karşılığında eşi Deniz Çelebi'ye dükkan, ev ve araba verdiğini söyledi. "300 bin dolar para vereceğim. Nafakayı önce 250 bin lira istedi. 100 bine düşürdük. Nafakasını da alıyor" dedi.


ŞİKAYET YAĞDI
Midyeci Ahmet, eşine devrettiği şubeden çok sayıda şikayet aldığını söyledi. "Bu yüzden şubesiyle ilişkisimi bitirdim" dedi.


Deniz Çelebi, eski eşinin ekmeğiyle oynadığını iddia etti.