Kocaeli İzmit'te dostluk bitmiş dedirten olay! Tartıştığı arkadaşını bacaklarından vurdu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen bir olay dostluk bitmiş dedirtecek türden. Adem Ö., tartıştığı arkadaşı tarafından iki bacağından tabancayla vuruldu. Kendisini yaralayan arkadaşı kayıplara karıştı. Emniyet güçlerinin aramaları sürüyor.

Giriş Tarihi 27 Mart 2022, 18:29 Güncelleme 27 Mart 2022, 18:35
Kocaeli İzmit’te dostluk bitmiş dedirten olay! Tartıştığı arkadaşını bacaklarından vurdu

İÇİNDEKİLER

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Adem Ö., tartıştığı arkadaşı tarafından iki bacağından tabancayla vuruldu. Adem Ö. hastaneye kaldırılırken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Terzibayırı Mahallesi Dileğim Sokak'ta meydana geldi. Adem Ö., sokakta ismi öğrenilemeyen bir arkadaşıyla tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında arkadaşı, Adem Ö.'ye kurşun yağdırdı. İki bacağından vurularak yaralanan Adem Ö. kanlar içerisinde kalırken, olayı gerçekleştiren şüpheli ise kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Adem Ö., sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis ekipleri ise olay yerinde ve çevresinde incelemede bulundu. Polis, kaçan şüphelinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.