Erzurum Şehir Hastanesi'nde unutulanlar sahiplerini bekliyor! Plaka ve kalp pili de var

Doğu Anadolu Bölgesi'nde 13 ile hizmet veren Erzurum Şehir Hastanesi’nde unutulan birçok eşya sahiplerine teslim edilmeyi bekliyor. Unutulanlar arasında plaka, kalp pili de yer alıyor.

Giriş Tarihi 24 Şubat 2022, 15:33 Güncelleme 24 Şubat 2022, 16:17
Erzurum Şehir Hastanesi’nde unutulanlar sahiplerini bekliyor! Plaka ve kalp pili de var

İÇİNDEKİLER

Hastaneye çeşitli nedenlerden dolayı gelen hasta ve yakınlarının unuttuğu, nüfus cüzdanı, cep telefonu, ehliyet, kalp pili, kulaklık, ziynet eşyası, otomobil anahtarı, plaka, çanta, cüzdan, kol saati, otobüs ve ATM kartı gibi birçok eşya, hastane personeli ve vatandaşlarca bulunup hastanenin kayıp eşya bölümüne teslim ediliyor. Burada kayıt altına alınan eşyalar, gelen sahiplerine teslim ediliyor.

Kayıp eşya bölümünde 1500'e yakın kimlik ve ehliyet olduğunu belirten Şehir Hastanesi Destek ve Kalite Müdürü İhsan Nuri Doğan şunları söyledi:
"Şehir Hastanesi'nde 220 güvenlik görevlisi bulunmakta. Hastaneye gelenler genelde panik halinde oluyor. İnsanlık hali, eşyalarını unutup ya da düşürebiliyor.

Bazen de serviste yatan hastalar yanında refakatçisi olmadığından gözlük, saat, cep telefonu gibi eşyalarını unutabiliyor.

7/24 esasına göre vatandaşlara hizmet veren hastanede hasta veya hasta yakınları tedavileri süresince veya tedavileri bitip hastaneden ayrıldıklarında unuttukları eşyalar olabiliyor.

Unutulan veya kaybolan bu eşyalar, buluntu eşya evrak tutanakları ile görevliler tarafından kayıt altına alınıyor. Kayıp eşyaları çelik kasalarda koruma altına alıyoruz. Kaybettikleri ve unuttukları eşyaları hatırlayıp bize gelen sahiplerine teslim ediyoruz."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN