Bebek’teki Lucca’ya silahlı saldırıda yeni gelişme! Şarkıcı Teoman da içerideydi!

İstanbul Bebek’teki en popüler mekanlardan Lucca, gece yarısı eski bir çalışan tarafından kurşunlandı. Saldırıda 3 kişi yaralanırken Lucca’da bulunan kişiler arasında şarkıcı Teoman da vardı. Gelen son dakika haberine göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayı gerçekleştiren şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Giriş Tarihi 08 Şubat 2022, 15:07 Güncelleme 08 Şubat 2022, 15:16
Bebek’teki Lucca’ya silahlı saldırıda yeni gelişme! Şarkıcı Teoman da içerideydi!

İÇİNDEKİLER

Bebek'teki Lucca'da aralık ayında işten çıkarılan C.A. alacağı olduğunu iddia ediyordu. Birkaç gün önce mekâna gidip sorun çıkarmıştı.

Cuma gecesi saat 01.30 sıralarında yeniden gitti, eski mesai arkadaşları içeri girmesine engel oldu. Mekânın mesul müdürü İbrahim Yılmaz, C.A. ile görüşmek için dışarı çıktı.

C.A. parasını isteyip bağırmaya başladı.

Daha sonra silahını çekerek peş peşe ateş etti. Yılmaz ile mekân çalışanlarından Recep Vayıs ve kapıda çiçek satan Mehmet Putum yaralandı.

C.A. otomobiline binerek kaçtı. İlk tedavileri olay yerinde yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan eski çalışan C.A.'yı gözaltına aldı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

TEOMAN'DA ORADAYDI
Sabah'ta yer alan habere göre, Olay sırasında Lucca'da büyük panik yaşandı, müşteriler panikle kendini dışarı attı. Rock'çı Teoman'ın da bulunduğu kimi müşteriler masaların altına saklandı. Teoman ise mekândan en son çıkan kişi oldu. Çok gergin olan Teoman, koşar adım arabasına binerek soruları yanıtsız bıraktı.