İstanbul'da kar yağışına rağmen tarihi Galata Köprüsünde balık avı: Sabaha kadar buradayız

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan kar yağışında balık tutmak isteyen olta balıkçıları ise soluğu tarihi Galata Köprüsünde aldı. Köprüye gelen olta balıkçıları ateş yakarak soğuktan korunmaya çalıştı. Küçük olanları geri denize bıraktıklarını belirten bir amatör balıkçı, "Buradan hobidaşlarımıza sesleniyoruz. Küçük balıkları tutmasınlar, duyarlı olsunlar. Kar yağsa da engel olmuyor bize. Sabaha kadar buradayız" dedi.

Giriş Tarihi 19 Ocak 2022, 08:45 Güncelleme 19 Ocak 2022, 08:48
İstanbul’da kar yağışına rağmen tarihi Galata Köprüsünde balık avı: Sabaha kadar buradayız

İÇİNDEKİLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı uyarılarının ardından kent genelinde gece saatlerinde kar yağışı başladı.

İstanbul genelinde kar yağışı gece boyu belli aralıklarla sürerken, balık tutmak isteyen olta balıkçıları ise soluğu Tarihi Galata Köprüsünde aldı.

Köprüye gelen olta balıkçıları ateş yakarak balık tuttu.

Çok sayıda kişinin balık tutmak için köprüye geldiği görüldü.

KAR GELDİ, BALIK GELDİ

Tarihi Galata Köprüsünde balık tutmaya gelen Ufuk Aydın ve arkadaşları, "Kar geldi, balıkta geldi. Tuttuğumuz bu balık iri istavrit balığı. İstavritler bayağı büyümüş. Zaten küçük olanları tekrar denize salıyoruz. Buradan hobidaşlarımıza sesleniyoruz. Küçük balıkları tutmasınlar, duyarlı olsunlar. Kar yağsa da engel olmuyor bize. Sabaha kadar buradayız" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN