Kan donduran cinayetin mesajları ortaya çıktı! "Sana kanınla duş aldıracağım"

Oktay Dönmez, eski nişanlısı Dilara Yıldız’ı defalarca tehdit etti. Uzaklaştırma kararına rağmen evine girdi! Tam 10 gün seyahatten dönmesini bekledi. Senet imzalatmak istediği genç kadını silah zoruyla götürdüğü restoranda katletti! Attığı tehdit mesajı ise yaşanan vahşetin habercisiydi: Sana kanınla duş aldıracağım.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ocak 2022 Güncelleme 12 Ocak 2022, 07:01
Kan donduran cinayetin mesajları ortaya çıktı! Sana kanınla duş aldıracağım

İÇİNDEKİLER

Kadın cinayetlerinin sonu gelmedi. Korkunç olay önceki akşam İstanbul Tuzla'da meydana geldi. Eski uzman çavuş Oktay Dönmez, ayrılığı kabullenemedi. Eski nişanlısı Avukat Dilara Yıldız'ı defalarca tehdit etti! Uzaklaştırma kara-rına rağmen avukatın Tuzla'daki evine çilingirle girdi. 10 gün boyunca, şehir dışında olan Dilara'nın gelmesini bekledi. Önceki gece eve dönen genç kadını darp etti! Hazırladığı senetleri imzalamasını ve otomobilini kendisine devretmesini istedi. Daha sonra ikili, bir restorana gitti. Dilara'nın yardım istediğini fark eden cani, tetiği çekti! Genç kadına 5 el ateş etti! Başından, boynundan ve göğsünden vurulan Dilara, olay yerinde can verdi. Acılı ailesinin feryatları yürekleri deldi: Kızımızı koruyamadık...



KURTULMAK İSTEDİ AMA
Dİlara Yıldız, kurtulmak için Emniyet'e yakın bir restoran seçti. Hatta arkadaşına ve dayısına "Beni kurtarın" mesajı gönderdi.



VASİYETİNİ HAZIRLA MESAJI
Acı olaydan geriye, cani Oktay Dönmez'in Dilara'ya attığı tehdit mesajları kaldı. Katilin, "İlk fırsatta kendi kanınla sana duş aldıracağım. Vasiyetini hazırla. Şimdiden biletin kesildi çoktan" yazması, cinayeti önceden planladığı şeklinde yorumlandı.



SEBEP 150 BİN LİRA MI?
Dilara'ya kıyan cani Oktay Dönmez, ilk ifadesinde şunları söylledi: Bir yıl önce tanıştık. Nişanlandık. 150 bin lira masraf yaptım. Nişanı atınca borcumu istedim. Tartıştık. Ayrıca bana ihanet etmiş.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN