Kafa kafaya feci kaza! Otomobil ile motosikletin çarpışma anı kamerada

İstanbul'da otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Maltepe'de motosikletli kurye, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar ve o görüntüler...

Giriş Tarihi 11 Aralık 2021, 18:55 Güncelleme 11 Aralık 2021, 19:05
Kafa kafaya feci kaza! Otomobil ile motosikletin çarpışma anı kamerada

İÇİNDEKİLER

İstanbul Maltepe'de motosikletli kurye, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kaza, geçtiğimiz 2 Aralık Perşembe günü saat 20.00 sıralarında Zümrütevler Mahallesi Karaca Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre caddede aşırı süratli ilerleyen motosikletli kurye, karşı yönden gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YOLA DÜŞTÜ
Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü önce aracın üstüne daha sonra yola düştü. Otomobilde bulunan sürücü ve yolcular araçtan dışarı çıktı. Motosiklet sürücüsünün yaralı olduğunu görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kuryeye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

"SÜRATLİ BİR ŞEKİLDE GELİYORDU"
Kazayı gören Levent Akın, " Akşam saatleriydi. Motor süratli bir şekilde geliyordu. Neredeyse durmuş bir araca göbekten vurdu. Sürücü yaralandı. Bacağında kırık vardı herhalde. Yüzünden kanlar geliyordu. Aşırı hızlıydı. Sağlık ekiplerini aradık. Onlarda alıp götürdü. Bilinci yerindeydi. Hareket edemiyordu" dedi.

KAZA ANI KAMERADA
Motosikletli kurye ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı anlar çevredeki bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosikletli kurye, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpışıyor. Otomobilden inen yolcuların yaralı olan motosiklet sürücüsünün yanına gittiği görülüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN