Böyle hırsızlık görülmedi! 3 çocuk çaldıkları otomobille Ordu'dan İstanbul'a geldi: Esenyurt'u merak ettikleri için gelmişler
Türkiye'nin gördüğü en ilginç hırsızlık olaylarından biri geçtiğimiz gün yaşandı. Biri 12, diğeri 13, bir diğeri 15 yaşında... Ordu’dan çaldıkları otomobille hiçbir polis kontrolüne takılmadan İstanbul’a geldiler. Üstelik çocuklar, İstanbul'a gelme nedenlerini ise Los Angeles’a (Los Encılıs) atıfla ‘Esencılıs’ denilen Esenyurt’u merak ettikleri için yola çıktıklarını söylediler.
A.T., S.Ö. ve E.K., 28 Kasım Pazar günü 04.00 sıralarında Ordu'nın Altınordu ilçesi, Atatürk Bulvarı'ndaki Bekir Eren ve Cem Uygun'un sahibi olduğu oto galeriye camı kırarak girdi. Ofisteki çekmecede otomobillerin anahtarları vardı.

Üç arkadaş önce sıfır kilometre bir otomobilin anahtarını aldı. Otomobille 8 kilometre dolaştıktan sonra yeniden galeriye döndüler. Otomobili yol kenarına bıraktıktan sonra tekrar içeri girdiler. Başka bir otomobilin anahtarını alarak kayıplara karıştılar. Hırsızlık, galeri sahiplerinin işyerine gelmeleriyle ortaya çıktı.

YÜZLERİNİ KAPATMADAN
Galeri sahipleri durumu hemen polise bildirdi. Güvenlik kameraları incelendiğinde, yüzlerini bile kapatmayan 3 hırsızın, polislerin suç kayıtları nedeniyle yakından tanıdıkları A.T., S.Ö. ve E.K. oldukları ortaya çıktı.




