Beklenen yağış başladı! İstanbul yağmura teslim

Son dakika haberleri... Meteorolojiden peş peşe gelen uyarıların ardından İstanbul'da sağanak yağış başladı. Gece saatlerinde şiddetini artıran yağış belli bölgelerde etkili oldu. Meteorolojiden yapılan uyarılarda, perşembe öğle saatlerine kadar etkili olması beklenen sağanak nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 23 Eylül 2021, 00:55 Güncelleme 23 Eylül 2021, 01:05
Beklenen yağış başladı! İstanbul yağmura teslim

İÇİNDEKİLER

Meteorolojiden peş peşe gelen uyarıların ardından İstanbul'da sağanak yağış etkisini göstermeye başladı.

BELLİ BÖLGELERDE ETKİLİ
Yağış, Anadolu Yakası'nda Çekmeköy ve Ümraniye'de, Avrupa Yakası'nda ise Şişli, Fatih, Zeytinburnu, Esenyurt, Silivri, Sultangazi ve Beylikdüzü'nde etkili oldu.

HAZIRLIKSIZ YAKALANANLAR ISLANDI
İstanbul'un en yoğun caddesi İstiklal'de yerli ve yabancı turistlerin yağmura hazırlıklı oldukları görülürken, yağmura hazırlıksız yakalananlar ise ıslanmaktan kurtulamadı.

Yağmurla birlikte İstiklal Caddesi'nde şemsiye satıcıları da görüldü.

Meteorolojiden yapılan uyarılarda, perşembe öğle saatlerine kadar etkili olması beklenen sağanak nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.