Vaka sayısı fırladı, hastaneler doldu taştı! Küresel alarm

Coronavirüs, çağın felaketi olarak tarihe geçti. Mutasyona uğrayan virüs, daha da bulaşıcı hale geldi. Delta adı verilen ve 120'dan fazla ülkeye yayılan yeni tür, aşıları bile etkisiz hale getirdi. Vaka sayıları yeniden artışa geçti. ABD'de vaka sayısı günlük 187 bini, can kaybı ise bin 89'u geçti! Hastanelere Ulusal Muhafızlar yerleştirildi! Avustralya'da da panik hakimdi. Ülkenin Yeni Güney Galler eyaletinde hasta sayısı artınca tam kapanmaya geçildi. Okullar 7 gün tatil edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2021 Güncelleme 15 Ağustos 2021, 07:00
Vaka sayısı fırladı, hastaneler doldu taştı! Küresel alarm

İÇİNDEKİLER

Coronavirüs, çağın felaketi olarak tarihe geçti. Mutasyona uğrayan virüs, daha da bulaşıcı hale geldi. Delta adı verilen ve 120'dan fazla ülkeye yayılan yeni tür, aşıları bile etkisiz hale getirdi. Vaka sayıları yeniden artışa geçti.

ABD'de vaka sayısı günlük 187 bini, can kaybı ise bin 89'u geçti! Hastanelere Ulusal Muhafızlar yerleştirildi! Avustralya'da da panik hakimdi. Ülkenin Yeni Güney Galler eyaletinde hasta sayısı artınca tam kapanmaya geçildi. Okullar 7 gün tatil edildi.

VAKA SAYISI FIRLADI, HASTANELER DOLDU TAŞTI
Japonya'da
vaka sayısı 20 bini geçti. Sağlık sistemi bile çökme noktasına geldi! Covid-19 Danışman Heyeti Başkanı Omi Şigeru "Artık hayatları kurtaramayacak seviyeye geçiyoruz" dedi.

O HEMŞiRE TUTUKLANDI
İzmir'de
hemşire Rukiye K.Y, yakınlarına sahte aşı kartı düzenledi. Skandalın ortaya çıkmasıyla gözaltına alınan hemşirenin tutuklanmasına karar verildi.