Aneesa Saddique güzelliğe değen kadın eli

Aneesa Saddique, Pakistan podyumlarının kendinden emin yürüyen modeli, göz dolduran başyazılarından, moda haftalarına kadar, gerek Londra gerekse Orta Doğu moda sahnelerine hâkim olan ödül sahibi üst düzey bir model olmasının yanı sıra kariyerine öğretmenlik, makyaj sanatkârlığı ve iş insanlığı sığdırmış ünlü bir sima.

Giriş Tarihi 02 Ağustos 2021, 10:56 Güncelleme 11 Ağustos 2021, 17:43
Aneesa Saddique güzelliğe değen kadın eli

İÇİNDEKİLER

127.300 takipçiye sahip Instagram hesabında modaya ve güzelliğe dair fikirlerini takipçileri ile paylaşan Aneesa Saddique, Londra, Buckinghamshire'in tam kalbinde yer alan ve estetik olmayan tedavi olanaklarını sunduğu L'amour Clinic adında bir estetik kliniği kurdu.

11 yıllık tecrübesinin ardından uluslararası bir model olan iş insanı Aneesa Saddique, moda ve güzellikte geliştirdiği deneyimlerini L'amour Clinic ile estetik olmayan tedaviler için bir cennete dönüştürmeye karar verdi. Kurduğu L'amour Clinic, müşterilerinin tüm güzellik ihtiyaçlarını karşılayan üst seviye bir kliniktir.

Dokunduğu her şeye değer katan Aneesa Saddique, modadan, güzelliğe, öğretmenlikten, İş insanlığına her yola hâkim bir kadın olarak geleceğini parlak olarak görmektedir. Modellik ve güzellik kariyerine devam eden Aneesa, kız kardeşi, iş ortağı ve aynı zamanda lüks bir seyahat blogcusu olan Henna Saddique ile sık sık seyahatler gerçekleştiriyor.

Yaptığı çalışmalar ile yeni nesil Güney Asyalı kadın girişimcilere ilham kaynağı olan Aneesa Saddique, hırslı parıltısı, başarılı olma dürtüsü ile klişeleri parçalamaya devam ediyor. Aneesa'nın hayranları ve takipçileri, şu ana kadar ki çok başarılı kariyerinde bundan sonra daha neleri sakladığını merak ediyor ve görmek için sabırsızlanıyorlar.