Yaka paça dışarı attılar! İstanbul'da bir gece kulübüne alınmayan 3 kadın olay çıkardı

İstanbul’da bir gece kulübüne alınmayan 3 kadın olay çıkardı. Güvenlik görevlisinin parmağını ısırıp koparan kadın ve iki arkadaşı hapse gönderildi. Parmağı kopan güvenlik görevlisi, "Fazla alkollü oldukları için içeriye almadım. Küfredip yüzümüze tükürdü. olduğunu anlayamadan kadın, parmağımı kapmış. Isırıp koparmış. Bu kadına şiddet olarak algılanmasın" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2021 Güncelleme 14 Temmuz 2021, 06:57
Yaka paça dışarı attılar! İstanbul’da bir gece kulübüne alınmayan 3 kadın olay çıkardı

İÇİNDEKİLER

Olay, Taksim Sıraselviler'de bulunan bir gece kulübünde önceki gün saat 03.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 3 yabancı uyruklu kadın, gece kulübüne girmek istedi.

Kulübün kapısında bekleyen güvenlik görevlileri, aşırı alkollü oldukları gerekçesiyle kadınları içeriye almak istemedi. Bunun üzerine kadınlar, güvenlik görevlileriyle tartışmaya başladı. Görevliler, tekme ve yumrukla kendilerine saldıran kadınları tutup dışarıya çıkarttı. Bu sırada kadınlardan biri, güvenlik görevlisinin yüzük parmağını ısırarak, kopardı.

Kadınları uzaklaştırmak ile uğraşan görevli, parmağının koptuğunu fark etti. Bunun üzerine görevliler kadınları saçlarından tutup, döverek dışarıya çıkarttı.

Görevliler, kopan parmağını arayarak buldukları arkadaşlarını Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne götürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 3 kadını gözaltına aldı.

Polis merkezindeki sorgusunun ardından güvenlik görevlisinin parmağını koparan kadın çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güvenlik görevlisinin yüzük parmağı, ayağından parça alınarak yerine dikildi.