Dövülen kadını kurtarmak isterken öldürülen Orhan Çumralıgil’in babası: 'Torunum her zil çaldığında babası geldi sanıyor'

Boks antrenörü, şiddete uğrayan kadını kurtarmak isterken katledildi. Serebral palsi hastası kızı Elif’in ise her çalan kapı zilinde babasının geldiğini sanarak heyecanlandığı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2021 Güncelleme 31 Mayıs 2021, 06:59
Dövülen kadını kurtarmak isterken öldürülen Orhan Çumralıgil’in babası: ’Torunum her zil çaldığında babası geldi sanıyor’

İÇİNDEKİLER

Konya'da sigortacılık yapan ve aynı zamanda yüzme ve boks antrenörü de olan Orhan Çumralıgil, 25 Mayıs'ta A.E. (28) adlı kadını döven Fatih Özçiftçi (28) ve Yaşar Karadeniz'in (29) saldırısına uğradı. Özçiftçi, evden aldığı bıçakla Çumralıgil'i göğsünden bıçakladı. 3 bıçak darbesiyle yere yığılan Çumralıgil, kurtarılamadı.

OĞLUM İNSANLIK GÖREVİNİ YAPTI
Orhan Çumralıgil'in babası Turhan Çumralıgil, eşi Emine ve 5 yaşındaki torunu Elif ile oğlunun mezarını ziyaret etti. Oğlunun insanlık görevini yerine getirirken, canından olduğunu ifade eden acılı baba, "Kadının çelişkili ifadeleri bizi üzüyor. Kadınlar için üzülüyorum. Kadınların bu duruma sahip çıkması gerekiyor, destek olması gerekiyor. Beklentim, en ağır cezayı alması" dedi.

TORUNUM İDRAK EDEMİYOR
Serebral palsi hastası torunu Elif'in henüz babasının öldüğünü bilemediğini söyleyen Çumralıgil, "Daha idrak edemiyor. Günlerdir yolunu gözlüyor. Her kapı zili çaldığında babam geldi diye seviniyor" diye konuştu.



Orhan Çumralıgil'in eşi Emine Çumralıgil, "Bana bir yetim bıraktılar. Benim ciğerimi yaktılar. Adalet istiyorum. Böyle olmayacaktı" dedi.