Antioksidan deposu kırmızı soğan, Coronavirüs’ü vücuttan söküp atıyor!

Coronavirüs'e karşı doğal ürünlere talep arttı. Fitoterapi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Serhat Koran, özellikle kırmızı soğanın virüse olan etkisine vurgu yaptı. "Kırmızı soğanın içinde kuersetin maddesi bulunuyor. Bu madde, virüsün çoğalmasını ve bir araya gelmesini, gruplar halinde çoğalmasını engelliyor. Yapılan çalışmalar virüsün belli bir bölgede, özellikle de akciğerde toplanmasını engellediğini gösterdi" açıklamasını yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2021 Güncelleme 18 Nisan 2021, 07:00
Antioksidan deposu kırmızı soğan, Coronavirüs’ü vücuttan söküp atıyor!

İÇİNDEKİLER

Coronavirüs'e karşı doğal ürünlere talep arttı. Fitoterapi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Serhat Koran, özellikle kırmızı soğanın virüse olan etkisine vurgu yaptı. "Kırmızı soğanın içinde kuersetin maddesi bulunuyor. Bu madde, virüsün çoğalmasını ve bir araya gelmesini, gruplar halinde çoğalmasını engelliyor. Yapılan çalışmalar virüsün belli bir bölgede, özellikle de akciğerde toplanmasını engellediğini gösterdi" açıklamasını yaptı. Soğanın 4'e bölündükten sonra kaynatılmasını, bu suyun soğuduktan sonra her gün 2'şer bardak içilmesinin vücut direncini artırdığını vurguladı.
Canlı Corona Virüsü Haritası - Corona Virüsü Ölü ve Vaka Sayısı Son Durum