Deniz Işın Coşkuner’den dijitalleşme açıklaması! Deniz Işın Coşkuner kimdir?

DNC Group CEO’su Deniz Işın Coşkuner "Geçtiğimiz yıllarda markalara dijital dünyanın ne kadar önemli olduğunu anlatmak için çaba gösteriyorduk. Pandemiyle birlikte kişi ve kurumlar dijital dünyanın öneminin farkına vardı. Hızla gelişen dijital dünyanın dinamiklerine ayak durmak, markalar için kaçınılmaz hale geldi. Artık dijital dünyada olmayan markalar bile dijitalleşmenin öneminin farkına vardı" açıklamalarında bulundu.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2021, 10:52 Güncelleme 09 Nisan 2021, 10:52
Deniz Işın Coşkuner’den dijitalleşme açıklaması! Deniz Işın Coşkuner kimdir?

İÇİNDEKİLER

Markalara dijital kimliklerini oluşturma tavsiyeleri veren Deniz Işın Coşkuner "Pandemi dijital dünyaya geçimizi hızlandırdı. Artık daha fazla neler yapabiliriz, diye düşünüyoruz. Sınırları olmayan bu dünyada doğru yapılanma ve stratejilerle her marka kendine yer bulabilir. Dijitalde müşteriye ulaşmak ve ürünlerini satın alabilir hale getirmek için markların üzerine düşen görevler var. Öncelikle markalar şeffaf davranmak ve ulaşılabilir olmak zorundadır. Hedef kitlesine samimi olan markaların daha başarılı olduğunu görüyoruz" dedi.

"DİJİTALLEŞMEK TÜM İŞLETMELER İÇİN GEREKLİDİR"
Yerel ya da global fark etmeden her markanın dijitalleşmesi gerektiğini belirten Deniz Işın Coşkuner "Dijitalleşme sadece online satış yapan şirketler için gerekli değildir. Bugün İzmir'de ya da Adana'da üretim yapan ve yerelde hizmet veren bir şirket de dijitalleşmek zorundadır. Bu alanda hizmet veren şirketlerden destek alarak ve kendilerini bu alanda geliştirerek, markalarını çok daha yukarıya çıkarabilir hatta global bir marka olabilir" dedi.

DNC Group şirketi ile başarılarından adından sıkça söz ettiren Deniz Işın Coşkuner "Yeni projelerimin hazırlıkları devam ediyor. Yakında yeniliklerle karşınızda olacağım" dedi.

DNC GROUP KURUCUSU DENİZ IŞIN COŞKUNER KİMDİR?
2000 yılında Antalya'da dünyaya gelen Deniz Işın Coşkuner, ilköğretim ve liseyi Mersin'in Anamur ilçesinde tamamlamıştır. 24 Kasım Öğretmenler Gününde doğan Coşkuner, doğduğu günün özelliği nedeniyle her zaman öğretmen olmak istemiştir. Üniversite eğitimini Karaman'da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nde tamamlamıştır.

Çocuk yaşlarda yazılım ve dijital dünyaya olan ilgisi, üniversite eğitiminden sonra daha da artan Deniz Işın Coşkuner, web tasarım ve kodlama üzerine bir şirket kurarak, genç yaşta iş hayatına ilk adımını atmıştır. DNC Medya ve PR ajansını kuran Coşkuner, bu şirketleri DNC GROUP adı altında birleştirmiştir. Coşkuner, birçok marka ile yaptığı çalışmalar sayesinde kısa zamanda adını duyurmuştur. Markaların dijitalleşme süreçlerinde de destek veren Coşkuner, küçük işletmelere destek olacak projeler de gerçekleştiriyor.

Deniz Işın Coşkuner kendini "Her zaman değişim ve dönüşüme açık biriyim" diyerek tanımlıyor. Genç yaşta atıldığı ticaret hayatında büyük başarılara imza atarak kendini kanıtlayan Coşkuner, girişimci yönüyle de biliniyor. Her zaman yeni projeler gerçekleştirme konusunda yeni adımlar atmaya devam eden Deniz Işın Coşkuner'in basılmış bir eseri de bulunuyor.

"BİR ÖMRÜN ÖLÜMÜ" KİTABININ YAZARI
Deniz Işın Coşkuner "Bir Ömrün Ölümü" adını verdiği ilk kitabında okuyucularıyla buluşmanın heyecanını yaşıyor. Edebiyatla her zaman yakından ilgilenen ve eğitimini de bu yönde alan Coşkuner, ikinci kitabı için hazırlıklara başladığını duyurmuştur.