Gökhan Özbolat'ın canlı yayında ‘dayak’ görüntülerine ilişkin flaş gelişme!

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Aleyna Çakır olayının baş şüphelisi Ümitcan Uygun'un arkadaşı olduğu belirtilen Gökhan Özbolat isimli şahsın canlı yayında bir kadını darbettiği görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Savcılıktan alınan bilgiye göre, 16 Mart 2020 tarihinde yaşanan olay sonrası müşteki Elif K.'nın kendisinin darp edilmediğini ifade etmesi ve hekim raporunda bir darp izine rastlanmaması sebebiyle kovuşturmaya yer olmadığına karar verildiği öğrenildi.

Giriş Tarihi 09 Mart 2021, 19:43 Güncelleme 09 Mart 2021, 21:44
Gökhan Özbolat’ın canlı yayında ‘dayak’ görüntülerine ilişkin flaş gelişme!

İÇİNDEKİLER

Aleyna Çakır olayının baş şüphelisi Ümitcan Uygun'un arkadaşı olduğu belirtilen Gökhan Özbolat isimli şahsın Instagram canlı yayınında bir kadını darbettiği görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

OLAYIN GEÇEN YIL YAŞANDIĞI ORTAYA ÇIKTI
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan edinilen bilgiye göre, olay 16 Mart 2020 tarihinde yaşandı.
Gökhan Özbolat'ın yapmış olduğu canlı yayında Elif K. ve diğer şüpheli Kadir Demir ile beraber alkol aldıkları ve masa üzerinde silah dipçiğinin görülmesi üzerine olay yerine polis memurlarının intikal ettiği öğrenildi.

"DARP EDİLMEDİM" DEDİ ŞİKAYETÇİ OLMADI
Ekiplerin gittiği adreste yaptıkları arama neticesinde bir adet kuru sıkı tabancanın ele geçirildiği olayda, Elif K.'nın olay günü kimsenin kendisini darp etmediği kimsenin kendisine silah çekmediğini belirterek şikayetçi olmadığı öğrenildi.

KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA KARAR VERİLDİ
Müştekinin ve müşteki şüphelinin alınan kati hekim raporunda vücutlarında herhangi bir darp ve cebir izinin olmadığının öğrenildi. Elif K.'nın şikayetçi olmaması sebebiyle 14 Temmuz 2020'de Kovuşturmaya yer olmadığına karar verildiği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN