Bursa'da polis gürültü ihbarına gitti! Dairede düğün yapıldığı ortaya çıktı

Bursa'da dün akşam polis ekipleri bir dairede gürültü yapıldığına dair diğer komşulardan ihbar aldı. İhbar üzerine söz konusu daireye giden güvenlik güçleri gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Suriye uyruklu bir aile evde düğün yapıyordu. Polisler, damat ve gelin ile damadın anne babasına toplamda 12 bin 600 lira ceza kesti.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Bursa'da polis gürültü ihbarına gitti! Dairede düğün yapıldığı ortaya çıktı

Türkiye'deki koronavirüs salgınında toplu organizasyonlar salgının yayılmasını önlemek için yasaklanıyor.

Bursa'da polis gürültü ihbarına gitti! Dairede düğün yapıldığı ortaya çıktı-2

Ancak bu kurala uymayanlar her zaman var.

Bursa'da polis gürültü ihbarına gitti! Dairede düğün yapıldığı ortaya çıktı-3

Güvenlik güçleri ise canlarını ortaya koyarak koronavirüs kısıtlamalarına uymayanlarla mücadele ediyor.

Bursa'da polis gürültü ihbarına gitti! Dairede düğün yapıldığı ortaya çıktı-4

Bazen de "hadi canım" denilen durumlar ortaya çıkıyor.

Bursa'da polis gürültü ihbarına gitti! Dairede düğün yapıldığı ortaya çıktı-5

Bursa Merkez Osmangazi ilçesi İntizam Mahallesi Kayak Sokak'taki 4 katlı bir apartmanda yaşayanlar, dün akşam polisi arayarak, 2'nci kattaki daireden gelen gürültüden şikayetçi olduklarını bildirdi.

Bursa'da polis gürültü ihbarına gitti! Dairede düğün yapıldığı ortaya çıktı-6

Adrese gelen polis ekipleri, karşılarında gelin ve damadı görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Bursa'da polis gürültü ihbarına gitti! Dairede düğün yapıldığı ortaya çıktı-7

Evde düğün yapıldığını belirleyen polis ekipleri, damadın anne babası olan ev sahipleri M.K. ve S.F. ile damat Ö.M. ve gelin M.F.'ye koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri için toplam 12 bin 600 lira ceza uyguladı.

Bursa'da polis gürültü ihbarına gitti! Dairede düğün yapıldığı ortaya çıktı-8

Bursa'da polis gürültü ihbarına gitti! Dairede düğün yapıldığı ortaya çıktı-9

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler