Bu şekilde birlikte işletiyoruz. Çalışmak evde durmaktan çok daha güzel. Burada 6 tane elemanımız var, onlar da çalışıp evlerine ekmek götürüyorlar.
Her şeyin en doğalı, en tazesi olma isteği ile millete hizmet veriyoruz. Sivas'ta yeni olmamıza rağmen müşterilerimiz bizi seviyor ve tercih ediyor. Kadınlarımızın evde oturmaktansa bir şeyler yapmalarını ve faydalı olmalarını isterim" dedi.
"3 YIL OLDU BURAYI AÇALI"
Eşiyle birlikte çalışan Abdülkerim Yıldız ise "Ben 30 yıl Et ve Süt Kurumu'nda çalıştım. Böyle olunca benim et bilgim eşimin de el lezzeti ile burayı açma kararı aldık. Ben 100 bin lira emekli ikramiyemi koydum eşimde KOSGEB'den 50 bin destek aldı.
Sivas'ın yemeklerini yapalım istedik. 3 yıl oldu burayı açalı. Çok şükür müşteri potansiyelimiz de iyi, yemeklerimizi çok seviyorlar. Pandemi döneminde yemeklerimiz çok etkili oldu. Açtığımıza pişman değiliz.
Bu işler sıkıntılı olmasına rağmen verdiğimiz bu yemeklerle mutluyuz. Eşimin kendine olan özgüveni arttı. Evdeyken daha masumdu, sosyal çevresi arttı. Kadınların kendi ayakları üzerinde durmaları ile özgüvenleri artıyor ve çocuk yetiştirmede de bunun daha faydalı olacağına inanıyorum" diye konuştu.