Koronavirüs Kayseri'deki Sahabiye Mahallesi'ni katletti: Son 2.5 ayda 50 kişi salgın nedeniyle hayatını kaybetti

Yeni tip koronavirüs salgını koca bir mahalleyi katletti... Kayseri'nin Sahabiye Mahallesi'nde son 2.5 ayda 50 kişi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Muhtar Alim Gerçel, "Vatandaşlar duyarsız" diyerek isyan etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Aralık 2020 Güncelleme 24 Aralık 2020, 06:59
Koronavirüs Kayseri’deki Sahabiye Mahallesi’ni katletti: Son 2.5 ayda 50 kişi salgın nedeniyle hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER



Kayseri'deki Sahabiye Mahallesi, Covid yasaklarını dinlemedi! Bazı kahvehaneler gizli gizli hizmet verdi. Virüs her haneye girdi. Son 2.5 ayda 50 kişi ölürken, muhtar Alim Gerçel isyan etti: Vatandaşlar duyarsız.

'AYDIN'LANDIK!
COVİD-19 tedbirsiz anı bekledi. Kayseri'nin Sahabiye Mahallesi'nde 50 kişi salgında yaşamını yitirdi. Aydın'daki bir apartman ise virüse fırsat vermedi. Misafirin bile kabul edilmediği binada hiç vaka görülmedi.



Pandemi, ülkemizi de etkisi altına aldı. 18 bin 602 canımızı hayattan kopardı. En acı olay Kayseri'nin Sahabiye Mahallesi'nde yaşandı. Virüs nedeniyle mahallede 50 kişi hayata gözlerini kapadı. 951 hane de karantinaya alındı.



Mahalle Muhtarı Alim Gerçel, "Kurallar ihlal ediliyor. Kahvelerde gizli gizli çay içilmekte ve sigara yasağı olmasına rağmen kurallara uyan vatandaş sayısı çok nadir" diyerek dert yandı.



AYDIN-EFELER
Aydın Efeler'deki Akasya Aparmanı'na misafir alınması yasaklandı. Böylece hiç pozitif vakaya rastlanmadı.



Apartman Yöneticisi Mustafa Ateş, "Asansör kapısı, düğmesi ile merdivenleri sık temizliyorum" açıklaması yaptı.




GÜNLÜK COVİD-19 TABLOSU

TEST SAYISI: 202.209

VAKA SAYISI: 19.650

CAN KAYBI: 259