Günlük burç yorumları – 5 Kasım 2020 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 5 Kasım 2020 Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 05 Kasım 2020, 08:38 Güncelleme 05 Kasım 2020, 08:48
Günlük burç yorumları – 5 Kasım 2020 Perşembe

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Ay-Uranüs 60'lığı yeni deneyimler ve küçük maceralara açık bir dönemi işaret edebilir. Dünyada Wi-Fi kullanımında önemli atılımlar yapılırken kullanıcı verilerini elinde bulunduran bazı şirketler konuşulabilir. Bu dönemde atılacak uydular hedefine ulaşmayacak.

KOÇ

21 Mart - 19 Nisan

Sizin açınızdan en uygun olan kişi veya kişilere problemleri bırakmak ve çözmelerini istemek beraberinde sorumluluğu atmak ve rahatlık getirecektir.

BOĞA

20 Nisan - 20 Mayıs

Partnerinize karşı ilgi duyuyor olmanız ilişkinizi toparlamak için yetmeyebilir bu yüzden ihtiyatlı ve hatalı noktalarınızı çözerek ilerlemeniz önemli.

İKİZLER

21 Mayıs - 21 Haziran

Dostlarınıza karşı önlem almanız gereken bir gündesiniz. Arkanızdan gerçekleşebilecek bir dedikodu ya da istemediğiniz bir hadise ile güveniniz sarsılabilir.

YENGEÇ

22 Haziran - 22 Temmuz

İlişkisel konularda verimli ve mutlu olacağınız bir gündesiniz. Ancak maddi konularda oldukça dikkatli olmalısınız. Herkese güvenmemeli eşyalarınıza sahip çıkmalısınız.

ASLAN

23 Temmuz - 22 Ağustos

İş ve maddiyat konularında da yine ihtiyacınız olandan fazlasını harcamak sizi zor duruma sokabilir. Gayretlerinizin karşılığını alabileceksiniz.

BAŞAK

23 Ağustos - 22 Eylül

Evli olan Başak'lar aile içerisine gelecek bir terfi ile maddi konuda rahata geçerek kendilerini oldukça mutlu hissedebilirler. Güzel günler oldukça yakın.

TERAZİ

23 Eylül - 22 Ekim

Hırsızlık konusunda dikkatli olmanız ve kandırılmak konusunda önlem almanız gereken bir gündesiniz. Dostlarınızla ilişkileriniz de başarılı olacak.

AKREP

23 Ekim - 21 Kasım

Sezgilerinize güvenmeniz, doğruyu yanlışı ayırt edebilmeniz bakımından önemli olacak. Daha olumlu bir hayat için cümlelerinize dikkat etmelisiniz...

YAY

22 Kasım - 21 Aralık

Aşk hayatınızda inişli çıkışlı ilişki süreçlerinden geçebilirsiniz. Partnerinizle yaşadıklarınız problem haline gelebilir. Ancak fevri olmamaya dikkat etmelisiniz.

OĞLAK

22 Aralık - 19 Ocak

Bugünlerde daha duygusal ve sağ duyulu olmak size ilişkide başarı getirecektir. Kalbiniz ve sevginiz oldukça verimli süreçler getirecektir.

KOVA

20 Ocak - 18 Şubat

Bereketin artacağı bugünlerde kendinizi takım çalışması içerisinde hissedebilirsiniz. Ailenizden gelecek yardım ve destek ile yalnız olmadığınızı görebilirsiniz.

BALIK

19 Şubat - 20 Mart

Duygusal konularda daha verimli olabilmek için kendinizi iyi ifade edin. Sizden başka hiç kimse sizin duygularınızı tam olarak anlayamaz, yargı hakkı vermemelisiniz.