Günlük burç yorumları –1 Kasım 2020 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 1 Kasım 2020 Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 01 Kasım 2020, 08:39 Güncelleme 01 Kasım 2020, 08:45
Günlük burç yorumları –1 Kasım 2020 Pazar

İÇİNDEKİLER

2020 yılında #İstanbul ilklere şahit olacak! Dünya ve ülkemiz seçimleri konuşacak. #IMF gündeme gelirken #Akdeniz ısınacak. #Satürn teknolojiyi devleştirirken liderleri koltuğundan edecek. #NATO kendi ayaklarına dolanırken #Çin dünya sahnesine çıkacak.

KOÇ: Güçlü planların kişisi olmanıza rağmen, fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden bazen çevrenizden tepki alıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru yolda kullanacaksınız. Çalışmalarınız olumlu ilerliyor.

BOĞA: TakıntılI biri değilsiniz fakat çevrenizdeki olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin enerjilerin düşük temposundan etkileniyorsunuz. Çevrenizi yargılamaktan kaçınmalısınız.



İKİZLER: Kısa yolları kapsayan haberlerin sizin paralelinde ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz. Kardeşleriniz ve babanızla olan ilişkileriniz gündem kazanıyor. Arkadaşlarınızla işbirliği yapmanız sizi olumlu kılacak.

YENGEÇ: Çevrenizdekileri olumlu etkiliyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmayın.


ASLAN: Birlikte iş yaptığınız kişilerin nitelikli yönleri sizin için önemli. İş konusunda sempati toplayıp başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Hayallerinize yaklaşacağınız bir gün.

BAŞAK: Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, görüşeceğiniz kişilerin akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Hırslı ortamlarda bulunmak istemiyor fakat kesin çözüm elde ediyorsunuz.



TERAZİ: Yöneticilik konusunda çevrenize ders verecek davranışlar sergilemeniz, kendinizi daha iyi hissetmenize neden oluyor. Bugün güven duygusuna ihtiyacınız var. Mesleki hırslarınızla baş etmelisiniz.



AKREP: Disiplin size yakışıyor. Finans konularının gündem kazanmasıyla, sert fakat akıcı planlar yapıyorsunuz.. Bugün değişim için uygun bir gün değil. Gizli anlaşmaların faydasını ilerleyen günlerde anlayacaksınız.



YAY: Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. İyi niyetinizle siz kazanacaksınız.



OĞLAK: Bugün kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve şartları gözden geçirebilirsiniz. Başarma iç güdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için, şans kapıları size daima açık.


KOVA: GÖRÜŞECEĞİNİZİN kişilerin başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için önemli. Kaliteli yaşamdan yanasınız.



BALIK: Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün ve koşulların sizden yana ve engelleri ortadan kaldırıyor.