Günlük burç yorumları – 16 Ekim 2020 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 16 Ekim 2020 Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 16 Ekim 2020, 08:40 Güncelleme 16 Ekim 2020, 08:41
Günlük burç yorumları – 16 Ekim 2020 Cuma

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Güneş-Plüton karesi gençleri ve etnik farklılıkları gündeme getirecek. 1 Nisan 1976 kuruluşlu Uranüs'ü Akrep burcunda olan teknoloji firması Apple'ın yapacağı ürün tanıtımlarında çıkan sorunlar hisselerini etkileyebilir. 8 Mart 1817'de kurulan ve Satürn'ü Kova olan Wall Street tarihinde az görülmüş olaylara imza atacak.

KOÇ: Bu sıralar birçok aktivitenin içinde olacaksınız.
Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gerekebilir. Her anlamda güçlü ve güzel bir gün içindesiniz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.



BOĞA: Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. İnandığınız konularda, iş başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Planlarınızı uygulayacaksınız.



İKİZLER: Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz bir iş imkanı sizi bekliyor. Çevrenizle güçlü bir duygu alışverişi içindesiniz.
Kendinizi ortaya koymanın zamanı.



YENGEÇ: Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz.
Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz.
Arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız.



ASLAN: Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzun farkındasınız. Olayları fazla derin algıladığınız için, değerinizin anlaşılmaması sizi kırabiliyor. Sezgilerinizin yüksek olması bazılarını rahatsız edecek.


BAŞAK: Partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları onun açısından değerlendirmelisiniz.
Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz.



TERAZİ: İş birliğini seviyor olmanız, çevrenizin çoğalmasına neden oluyor. Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel kullanıyorsunuz.
Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündemde olacak.



AKREP: Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Hevesinizin çabuk geçmesi, her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor.



YAY: Bugün sizi şaşırtan durumlar olacak. Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız.
İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı tüm gücünüzle uygulayabilirsiniz.



OĞLAK: Atılımcı davranışlarınızla dikkat çekmeyi bildiğiniz için, herkes sizden farklı şeyler bekliyor. İşinize olan bağlılığınızın sağlığınıza olan olumsuzluğunu düşünmeli ve kendinizi fazla kaptırmamalısınız.



KOVA: Duygusal hırslarınızla ilgili planlarınızı yeniden gözden geçirmeniz konusunda yeni öneriler mevcut. Özgün fikirlerle ilerlemek istediğiniz için, iş hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor.



BALIK: İş yaşamınızda fazla tedirginsiniz.
Bugün, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlarına yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Bugünlerde yaratıcı yönünüz ortaya çıkıyor.