Kuruyemişli bar tarifi | Zamansız lezzetler
Chia'yı 3 yemek kaşığı suda 20 dakika dinlendirin. Ayrı bir yerde keten tohumunu da 3 yemek kaşığı suda 20 dakika dinlendirin. Yumurta aklarını tuzla çırpın. Sonra bir kapta chia, keten tohumu, bal, Hindistan cevizi, pekmez ve yumurta akını karıştırın. İşte kuruyemişli bar tarifinin devamı...
8 KİŞİLİK
2 yemek kaşığı chia tohumu
1/4 su bardağı keten tohumu
2 adet yumurtanın akı
1 tutam tuz
4 yemek kaşığı bal
Yarım bu bardağı Hindistan cevizi
2 yemek kaşığı pekmezÜZERİ İÇİN
1 su bardağı kaju fıstığı
1 su bardağı fındık
1 su bardağı badem
Yarım su bardağı Antep fıstığı
Yarım su bardağı susamEMİNE TUNADAN - ZAMANSIZ LEZZETLER