Sidar bebek 175 günlükken doğdu 207 günde hayata tutundu!

Sidar bebek 175 günlükken hayata gözlerini açtı. Kilosu 400 gram, boyu bir parmağın yarısı kadardı. Beyni su topladı. Görmekaybı yaşadı. Tam 180 gün yoğun bakımda kaldı. ancak o mucize eseri hayata sarıldı.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Sidar bebek 175 günlükken doğdu 207 günde hayata tutundu!

Siirt'te Nurgül-Murat Toprak çiftinin oğulları Sidar, 175 günlük ve 400 gram ağırlığında dünyaya geldi. Doktorların "Yaşaması imkansız" dediği Sidar, büyük bir direnç gösterdi. 120'si yoğun bakımda geçen 207 günlük mücadelenin ardından hayata tutunan Sidar hem ailesini hem de doktorları sevindirdi.

Sidar bebek 175 günlükken doğdu 207 günde hayata tutundu!-1

Doç. Dr. Mehmet Şah İpek, "Prematüre doğduğu için yaşama şansı çok azdı. İnanılmaz bir şekilde direndi ve yaşam savaşı verdi. Biz onun elini tuttukça o bize sarıldı ve sağlığına kavuştu" dedi.

Sidar bebek 175 günlükken doğdu 207 günde hayata tutundu!-2
Toprak çifti, bebekleri Sidar'ın üzerine titriyor.

Toprak çifti ise duygularını şöyle dile getirdi: Umudumuzu hiç kaybetmedik. Mucize bebek diyorduk, hayatımızın da mucizesi oldu.

HÜSEYİN KAÇAR

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler