Günlük burç yorumları – 29 Haziran 2020 Pazartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 29 Haziran 2020 Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 29 Haziran 2020, 09:09 Güncelleme 29 Haziran 2020, 09:31
Günlük burç yorumları – 29 Haziran 2020 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

29 Haziran 2020 Pazartesi günü burçları neler bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

KOÇ:

Bir şeyleri hayatınızdan çıkartmak isteyebilir dramatize edilen birtakım konulardan sıkılabilirsiniz. İkili ilişkilerde sevgi ve tutkunun artması mümkün. İnatçı ve idealist davranışlarınız bazı kişilerin dikkatini çekecektir. Özgürce hareket etmek isteyeceksiniz. Ortamlarda kendinizi aşma çabası içindesiniz ve şartlarınızdan şikayetçi olabilirsiniz.



BOĞA:

Kafanızdaki olumsuz düşünceleri dahi fikirlerinizle atabilir negatifliğe düşünce ile karşılık vererek pozitife çevirebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı ifade edebilirsiniz. İyi niyetli davranışlarınız duygusal etkileşimlere çok açık. Moralinizi bozan her şeyden kolay etkileniyorsunuz. Sezgisel yeteneğiniz sayesinde her şeyi kolay çözerken, düş kırıklıkları da yaşayabilirsiniz.


İKİZLER:

Eski seyahat planlarınız gündeme gelebilir. Özellikle yardım alarak yapılacak her işte bereket ve başarı görmeniz oldukça mümkün. Bereketiniz yardımla artabilir. Bugün çevrenizde çekiciliğinizle dikkat çekecek ve isteklerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Dostlarınızla aranızda gelişen yeni ve özel durumlar karşısında, derin bir anlayış geliştiriyorsunuz.



YENGEÇ:

Özellikle akşam saatlerinde kendinizi dostlarınız ya da partnerinizle daha iyi hissedebilirsiniz. İnsanların size yardım etmesine izin vermek size iyi... Düşüncelerinizi gizleme gereği duymadan duygularınızı ortaya dökebileceğinizi gösteriyor ve çevrenizde örnek olmak istiyorsunuz. Şartlandığınız kurallarınızdan vazgeçip daha özgürce davranabilirsiniz.



ASLAN:

Hayatınızdaki konuları çözüme kavuşturma fırsatı yakalayacaksınız. Negatif tutumunuzu değiştirmeli ve bardağın dolu tarafını görmeye odaklanmalısınız. Arkadaşlarınıza baskıcı davranmadığınız için, size karşı olumlu duygular içindeler. Bugün Ay'ın konumu, çevresel ilişkilerinizde yaratıcı ve özgürlükçü dostlarınızla bir arada olacağınızı gösteriyor.



BAŞAK:

Sinirlerinizi kontrol etmeli ve sürecin geçici olduğunu hatırlamalısınız. Duygusal ilişkilerinizdeki problemleri çözecek cesaret ve güce sahip olabilirsiniz. Zihinsel aktivitelerinizi hızla yaşama geçirmek istiyorsunuz. İyi niyetli davranışlarınızın altında, çevrenize yardım etme isteği yatıyor. Kendinize güvenmeniz gerektiğinin farkındasınız.



TERAZİ:

Bugünlerde isteklerinizin gerçekleşmeyeceğini düşünerek negatif etki yaratmak yerine dua edip maneviyata yönelmek size çok iyi gelecektir. Duygularınızda hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Bugün Ay'ın konumu, çocuksu heyecanlarınızı körükleyebilir. Çılgınlıklar söz konusu. Aklınıza gelen her şeyi paylaşma ihtiyacı içindesiniz.



AKREP:

Maddi yükseliş sizin için oldukça mümkün hatta başkalarına da bu bağlamda faydanız dokunabilir. Kendinizi bereketli hissedeceğiniz bir dönem. Bugün işinizle ilgili güçlü bir motivasyon desteğine ihtiyacınız var. Coşkularınızın sizi yönlendirmesinden hoşlanıyorsunuz. Ailenize karşı görevlerinizi yerine getireceğiniz bir gün.


YAY:

İlişkiler konusunda risk almadan önce düşünmeli ancak karşı cinse şans da vermelisiniz. Alacağınız haberler sizleri oldukça motive ve mutlu hissedebilirsiniz. İçsel güdülerinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün. Yapıcısınız ve çevrenizdeki kişilere müdahale etmek istemiyorsunuz.
Gözlemciliğinizin size sağladığı yararı inkar etmediğiniz kesin.



OĞLAK:

Bugünlerde insanların sizi anlamadıklarını düşünerek kendinizi eğitime, bilgiye ve çalışmaya vermeyi seçeceğiniz seçici bir ruh haline bürünebilirsiniz. Ruhsal anlamda kendinize güveniyor ve yaşama farklı bakıyorsunuz. Bugün, Venüs ve Ay'ın bulunduğu konum, kişisel kazançlarınızı genişletmek için yeni fırsatlar aradığınızı gösteriyor


KOVA:

Keyifli ilişkiler kurmak ve ilişkileri sürdürmek açısından olumlu bir karakteriniz var. Dostluklarınızın uzun olması da çevrenizdeki paylaşımı arttırabiliyor. Romantik yönleriniz yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Partnerinize karşı daha anlayışlı olmanız gereken bir gün içindesiniz.
Fakat iddiacı yönleriniz yüzünden küçük tartışmalara neden olabilir.


BALIK:

Duygusal açıdan verimli bir gün sizler için. Sosyal ilişkilerde de kendinizi gösterebilirsiniz ancak sadece yakın dostlarınıza kendinizi açmayı tercih edebilirsiniz. İdeallerinizi yeniden gözden geçirmek ve kendinizi yenilemek isteyeceksiniz.
Düşüncelerinizi geliştirmek adına yapacağınız çalışmalardan olumlu yanıt alacak ve özel davranışlar sergileyeceksiniz.