Valorant dereceli açıldı mı? Valorant rankları nelerdir? En yüksek hangi seviye?

Valorant dereceli açıldı mı? Valorant rankları oyun severler tarafından araştırılıyor. Riot Games’in yeni oyunu Valorant uzun süredir derecesiz oyunlar imkanı sunuyordu. Merakla beklenen Valorant rankları sonunda açıldı. Dün gece yapılan duyurunun ardından Valorant rankları oyun severlerin merak konusu oldu. Peki, Valorant en yüksek hangi seviye? İşte detaylar…

Giriş Tarihi 25 Haziran 2020, 12:42 Güncelleme 25 Haziran 2020, 12:42
Valorant dereceli açıldı mı? Valorant rankları nelerdir? En yüksek hangi seviye?

İÇİNDEKİLER

Valorant dereceli açıldı mı? Valorant rankları nelerdir? Valorant en yüksek hangi seviye? Riot Games'in büyük ilgi gören yeni FPS oyunu Valorant dereceli oyunu için meraklı bekleyiş sona erdi. Twitter'dan yapılan duyuruda Valorant dereceli döneminin başlayacağı duyuruldu. Valorant rankları da internet üzerinden araştırılmaya başlandı.

VALORANT'TA YENİ DEĞİŞİKLİKLER YAPILDI

Oyun hakkındaki güncelleme, kıdemli yapımcı Ian 'BrightEyz' Fielding tarafından geldi. Fielding, beta sürümü sırasında oldukça kafa karıştıran 'VALORANT' isimli Rekabet modunun isminin yenilendiğini belirtti. Rekabet modunun adının oyunun ismiyle aynı olan 'VALORANT' yerine, 'RADIANT' olarak değiştirildiği açıklandı. Ayrıca, tüm dereceli kademelerini kapsayan tablo güncellendi.

Rekabet modunun isminin değişmesinin yanı sıra sıralama karşılaşmalarında da takım arkadaşlarıyla birlikte oynamak daha kolay hâle geldi. Sizden çok daha iyi veya çok daha kötü oynayan arkadaşlarınız olsa bile karşılaşmalar artık daha dengeli olacak. Riot, karşılaşmaların dengesi konusundaki çalışmaların sürdürüleceğini de belirtti.

Riot, oyuncuların yerleştirme karşılaşmalarına arkadaşlarıyla girebileceklerini de açıklayarak birçok oyuncuyu memnun etti. VALORANT, belirli bir beceri farkına kadar oyuncuların yerleştirme karşılaşmalarına arkadaşlarıyla katılmasına izin verecek ancak arkadaşınızla aranızda çok büyük beceri farkı bulunuyorsa rekabet bütünlüğünün bozulmaması adına birlikte oynamanıza izin verilmeyecek.

Kıdemli yapımcı, yaptığı açıklamada eşleştirme sisteminin de iyileştirilmeye devam edildiğini bildirdi. Yapımcı ayrıca oyuncuların performanslarını takip etmesini kolaylaştırmak amacıyla bazı düzenlemelerde bulunduklarını da aktardı ve "VALORANT'ın rekabetçi ekosistemi için belirlediğimiz ideallerin önemli bir kısmını takım oyunu oluşturuyor. Tüm oyuncularımıza bir araya gelip yüksek ödüllü turnuvalarda takım olarak yarışabilme fırsatı sunmak istiyoruz ve takım odaklı rekabete dayalı karşılaşmalarının unutulmaz ve bol ödüllü etkinliklere kapı açmasını umuyoruz" sözleriyle açıklamasını tamamladı.