Kastamonu'da 10 bin yıllık buğdayın unundan yapılan kurabiyeler ilgi gördü

Kastamonu'da çoğunluğunu ev hanımlarının oluşturduğu Sarı Konak Kadın Kooperatifi üyesi kadınlar, "Hitit buğdayı" olarak bilinen, 10 bin yıldır genetiği değiştirilmemiş siyez buğdayının unundan kurabiye yapmaya başladı. Kurabiyeler ilgi görüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2020 Güncelleme 16 Haziran 2020, 07:09
Kastamonu’da 10 bin yıllık buğdayın unundan yapılan kurabiyeler ilgi gördü

İÇİNDEKİLER

Kastamonu'da çoğunluğunu ev hanımlarının oluşturduğu Sarı Konak Kadın Kooperatifi üyesi kadınlar, "Hitit buğdayı" olarak bilinen, 10 bin yıldır genetiği değiştirilmemiş siyez buğdayının unundan kurabiye yapmaya başladı. Kurabiyeler ilgi görüyor.