Günlük burç yorumları – 13 Mayıs 2020 Çarşamba

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 13 Mayıs 2020 Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 13 Mayıs 2020, 10:27 Güncelleme 13 Mayıs 2020, 10:38
Günlük burç yorumları – 13 Mayıs 2020 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

KOÇ: İnsanlar sizden etkilenirken, karşı çıkamıyorlar. Tutku ve aşk insanısınız. Üstelik ihtiraslı aşklarınız dillere destandır.
Şu sıralar mantıklı ve sabit aşka dönüşebilecek önemli duygular peşindesiniz.



BOĞA: Karşılaşacağınız kişilerde farklı özellikler arıyorsunuz. Planlarınızı gizli tutmak istiyorsunuz fakat çevrenize duvar örmeniz zor olabilir. Önceden paye verdiğiniz kişi artık sizin için önemsiz.

İKİZLER: Aşk yaşamınızda karışıklıklar meydana gelebilir. Partnerinizin sizden düşüncelerini sakladığını düşünmeye başlayacaksınız.
Kendinize dönük davranırsanız, duygusal hatalar yaşayabilirsiniz.



YENGEÇ: Hızlı başlayan ve biten duygulara karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem flört etmeye daha çok şans vermeniz sizi üzebilir. Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, önleminizi alacaksınız.



ASLAN: Muazzam bir sevgi birikimine sahipsiniz. Yıllar geçtikçe düşüncelerinizi kristalleştirmeyi öğreneceksiniz. Aile içi tartışmalar olabilir. Haklı olduğunuzu kanıtlamak için çaba harcıyorsunuz.



BAŞAK: Bilgi sahibi olmadığınız konularda fikir yürütme huyunuzu kontrol altına almalısınız.
Zor durumda kalarak karşınızdaki kişinin güvenini kaybediyorsunuz. Fikir beyan etmek zorunda değilsiniz.



TERAZİ: Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konuların başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız.
Bugün, partnerinizle önemsiz konularda ısrarcı olmazsanız sorun kalmayacak.



AKREP: Orijinal dostluklar gündeme gelecek. Yeni tanıştığınız kişilerle uygun sohbet ortamları yakalayacak, uyumlu kişilik sergileyeceksiniz. Ani başlayan aşk ilişkilerine karşı tedbirli olmalısınız.

YAY: Kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecek. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik halinizi istediğiniz yönde kullanıyorsunuz.. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız.



OĞLAK: Sosyal yaşamınızda ilginç olaylar gelişecek ve önemli kişilerle birarada olacaksınız.
Bu grup aktiviteleri çerçevesinde, bazı kişilerle, ayni düşünce noktasında buluşacak ve kenetleneceksiniz.



KOVA: Kısa mesafeli yolculukların ve ilişkilerin size sağlayacağı kazançları hesaplamanın tam zamanı. Bu dönemde politik olun, çevrenize gülümseyin. Bazen takıntı derecesinde davranışlar içine giriyorsunuz.



BALIK: Bugün çevrenizdeki kalabalıkların dostluk gösterilerine kanmayın. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz.
Yaşam kalitenizi artırmak için gösterdiğiniz çaba sonuç veriyor.