Kuruluş Osman 20. bölümde neler oldu? Kuruluş Osman konusu ve oyuncuları

ATV’nin başladığı günden bu yana izlenme rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşuyor. Kuruluş Osman 20. Bölümde yine nefes kesen anlar yaşandı ve izleyiciler ekrana kilitlendi. Başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in başrolde yer aldığı Kuruluş Osman 20. bölümde kayı obasındaki hesaplaşma nasıl sonuçlandı, Osman Bey galip geldi mi? Osman Bey ile Dündar arasında neler yaşandı, kurulan tuzak bozuldu mu? Kuruluş Osman 21.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2020, 14:19 Güncelleme 07 Mayıs 2020, 14:19
Kuruluş Osman 20. bölümde neler oldu? Kuruluş Osman konusu ve oyuncuları

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman konusu ve oyuncularıyla oldukça dikkat çekiyor. ATV'de Çarşamba akşamlarını heyecanlı hale getiren Kuruluş Osman 20. bölümde yine heyecan dolu olaylar yaşandı. İzleyiciler Kuruluş Osman son bölümün ardından merakla Kuruluş Osman 21. Yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Yeni fragmanda Dündar, Zöhre ve Aygül, Alişar'ın konağına giderken Osman Bey ve alpleri tarafından alıkonuluyor. Peki Osman Bey'in planı ne? Tüm soruların yanıtları Kuruluş Osman 21.bölüm fragmanında…

KURULUŞ OSMAN 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

KURULUŞ OSMAN 20. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Öyle kolay can vermek yok, evvela hesap vereceksin!"


Kayı Obası'nda gerilim günden güne artarken, Osman Bey'in Dündar'a söylediği "Öyle kolay can vermek yok evvela hesap vereceksin" sözleri merak yarattı. "Kayı Obası'ndaki kaçınılmaz hesaplaşmanın neticesi ne olacak", "Obadan ayrılan Bala Hatun, Osman Bey'den vaz mı geçti", "Aygül babasıyla ilgili gerçekleri öğrendiğinde ne yapacak?" "Osman Bey, Alişar'ın elindeki Prenses Adelfa'yı kurtarabilecek mi?" "İtibar kaybına uğrayan Dündar, oğlu Bahadır'la birlikte nasıl bir oyun kuracak", "Osman Bey, Dündar ve destekçilerine ne yapacak?"

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dönemin obaları, otağları, şehirleri ve mekanlarını hissettiren Kuruluş Osman'ın çekimleri Beykoz'a bağlı Riva'da gerçekleştiriliyor. Dizide kullanılan atlar için de arazinin bir bölümü ayrılmış. Burada eğitmenler eşliğinde atlar doğal ortamlarına uygun olarak yetiştiriliyor.

KURULUŞ OSMAN KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLER?

Ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası'nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos'u ziyarete gider. Maksadı Ertuğrul Bey'in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güvenlik anlaşması yapmaktır. Ancak Kayıları burada bekleyen tek şey Yorgopolos'un dostluğu değildir. Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyon için düğmeye basar. Amcası Dündar Bey'in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozar. Yaşananlar Kayı'nın gözü kara yiğidi Osman için gizli bağlantılarla dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcıdır.

Burak Özçivit-Osman
Saruhan Hünel-Alişar
İsmail Hakkı Ürün-Samsa
Özge Törer-Bala Hatun
Abdül Süsler-Kalanoz
Ragıp Savaş-Dündar
Alma Terziç-İsodora
Ayşegül Günay Demir-Zöhre
Nurettin Sönmez-Bamsı
Seda Yıldız-Şeyh Edebali