5 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları belirlendi! Devreden ikramiye 7 milyon 107 bin TL olarak açıklanmıştı

Bugün bayilerden loto oynayan on binlerce kişi Süper Loto çekiliş sonuçları hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Süper Loto oyununun geçen hafta yapılan çekilişinde 6 bilen çıkmayınca 7 milyon 107 bin 670 liralık ikramiye bugüne devretmişti. Özellikle büyük ikramiyenin devretmesinin ardından on binlerce kişi 5 Mart Süper Loto çekiliş sonuçlarını öğrenmek istiyor. Peki, Süper Loto'da bu hafta hangi numaralar ikramiye kazandı? İşte haftanın kazanan sayıları

Giriş Tarihi 05 Mart 2020, 21:10 Güncelleme 05 Mart 2020, 21:43
5 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları belirlendi! Devreden ikramiye 7 milyon 107 bin TL olarak açıklanmıştı

İÇİNDEKİLER

5 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yerini aldı. Geçen hafta Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda saat 21.15'te yapılan çekilişlerin ardından 6 bilen çıkmayınca 7 milyon 107 bin 670 lira devretmişti. Bayilerden loto oynayanlar akşam saatlerinden itibaren sonuçları öğrenmek için araştırma yapıyor. Peki, hangi numaralar kazandı? İşte 5 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları

5 MART SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

20 - 22 - 28 - 37 - 47 - 54

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.