MPİ 21 Ekim On Numara çekiliş sonuçları belli oldu! 268 bin liralık ikramiye iki bilete isabet etmişti

14 Ekim tarihinde yapılan çekilişlerde iki talihli 268 bin liralık ikramiyenin sahibi oldu. Noter huzurunda Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta pazartesi günü saat 21.15'te çekilişi gerçekleştirilen On Numara sonuçları için heyecanlı bekleyiş son buldu. Bugün mpi.gov.tr'den canlı olarak yapılan çekilişlerin ardından sonuçlar açıklandı. İşte haftanın kazanan numaraları...

Giriş Tarihi 21 Ekim 2019, 21:08 Güncelleme 21 Ekim 2019, 22:12
MPİ 21 Ekim On Numara çekiliş sonuçları belli oldu! 268 bin liralık ikramiye iki bilete isabet etmişti

İÇİNDEKİLER

Bugün bayilerden On Numara oynayan vatandaşlar heyecanla sonuçları bekliyordu. 21 Ekim On Numara çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Bu kapsamda merakla araştırılan konular arasında 21 Ekim On Numara çekiliş sonuçları yer alıyor. Peki, haftanın kazanan numaraları hangileri oldu? İşte 21 Ekim tarihli On Numara sonuçları...

21 EKİM ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

ON NUMARA OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır. İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür.