MPİ 12 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Büyük ikramiye tutarı 17 milyon lira...

Bugün bayilerden Sayısal Loto oynayan on binlerce kişi sonuçları beklemeye başladı. Bu hafta çarşamba günü yapılan çekilişte 6. kez 10 milyon 972 bin ikramiye bugüne devretti. Büyük ikramiye tutarının artmasıyla birlikte 12 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçları merak konusu oldu. Binlerce kişinin merakla beklediği MPİ 12 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. İşte haftanın Sayısal Loto sonuçları...

Giriş Tarihi 12 Ekim 2019, 21:15 Güncelleme 12 Ekim 2019, 21:17
MPİ 12 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Büyük ikramiye tutarı 17 milyon lira...

İÇİNDEKİLER

Büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen yüz binlerce kişi Sayısal Loto sonuçlarını bekliyor. Çarşamba günü yapılan çekilişlerin ardından 6. kez 10 milyon 972 bin ikramiye bugüne devretti. Bayilerde Sayısal Loto oynayanlar şimdi heyecanla 12 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını bekliyor. Haftanın sonuçları bugün saat 21.45'te Milli Piyango İdaresi'nin yaptığı çekilişlerin ardından belli oldu. Peki, 12 Ekim MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre hangi numaralar kazandı?

12 EKİM SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Sayısal Loto sonucu: 5 - 6 - 21 - 27 - 37 - 46

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.