Dayan Zeynep nine!

Antalya’da 91 yaşındaki Zeynep Çaldır, başına çekiçle vurularak gasp edildi. Hastanede yaşam savaşı veriyor. İşte Takvim Gazetesi’nin 22 Eylül 2019 tarihli yaşam sayfalarından derlediğimiz haberler…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2019 Güncelleme 22 Eylül 2019, 07:55
Dayan Zeynep nine!

İÇİNDEKİLER

Demir çubukla dövülüp gasp edilen yaşlı kadın yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Olay 17 Eylül'de Antalya'da yaşandı. Yalnız yaşayan Zeynep Çıldır'ın (91) yanına giden bir kişi, yaşlı kadının başına çekiçle vurup kolundaki altın bilezik ile parmağındaki altın yüzüğü aldı. Daha sonra da kaçtı. Çıldır, tedavi altına alındı. Dr. İlhan Beberoğlu, "Durumu daha iyiye gidiyor şu an için" dedi. Güvenlik kamerasına yakalanan cani, polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

JANDARMAYI ATLATAMADI!
Kocaeli'de Abdülhadi Hakan (69), 5 yıl önce ikinci eşi Ayşe Hakan'ı (27) baltayla öldürdü. Korkunç cinayetin ardından sırra kadem bastı. Van'da jandarma ekipleri, Hakan'ın yerini belirledi. Bir adrese operasyon düzenledi. Zanlı, atıyla kaçmaya çalışırken yakaladı. Abdülhadi Hakan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

VAY HAYVANLAR!
İstanbul Kadıköy'de 3 kişi, 16 Eylül'de bir köpeği silahla vurarak balkondan aşağı attı. İhbar üzerine polis ekipleri harekete geçti. A.I. S.Y.C. ile B.A. kovalamaca sonucu yakalandı. A.I.'nın uyuşturucu ticaretinden, S.Y.C.'nin hırsızlık, B.A.'nın ise kasten yaralamadan suç kayıtları olduğu anlaşıldı. Şüpheliler adli kontrolle serbest kaldı.

LİSELİ TESNİM ÖLDÜ
Mardin'de lise öğrencisi Tesnim Şavur (14), dün evden çıktı. Yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada bir otomobilin altında kaldı. Ağır yaralanan küçük kız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelerere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, kazanın ardından kaçan araç sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.