İstanbul’da motosikletli magandaların "yok artık" dedirtti

İstanbul’da motosikletli magandalar trafik terör estirdi. O anlar kameralara kaydedildi. İşte Takvim Gazetesi’nin 21 Eylül 2019 tarihli yaşam sayfalarından derlediğimiz haberler…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2019 Güncelleme 21 Eylül 2019, 08:01
İstanbul’da motosikletli magandaların yok artık dedirtti

İÇİNDEKİLER

Mega kentin çeşitli noktalarında motosikletli magandalar trafiği birbirine kattı. O anları sosyal medyadan yayınladı. İstanbul'da motosikletle tek tekerlek üstünde giden magandalara bir yenisi daha eklendi. Son olarak Zeytinburnu sahil yolunda bir kişi, dün trafikte motosikletin üstüne yatarak kilometrelerce seyretti. Şişli'de bir maganda benzin deposunun üzerine oturduktan sonra ellerini gidondan çekerek seyretti. Bir diğeri ise Haliç Köprüsü'nde tek teker üzerinde gitti. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

6'SI TUTUKLANDI!
İstanbul Sefaköy'de önceki gün düğün konvoyunda lüks otomobillerle yol keserek meşalelerle ortalığı dumana boğan, tabancalarla ateş açan ve abartı egzoz ile siren çalarak terör estiren 8 magandadan 6'sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 1 kişi ise serbest bırakıldı.

Kardeş kurşunu!
Miras tartışması cinayetle bitti. Olay önceki gün Mersin'de meydana geldi. Ramazan Çelik (43) ile kardeşi Haşim Çelik (38) arasında miras yüzünden tartışma çıktı. Pompalı tüfeğini alan ağabey, kardeşine ateş etti. Başından vurulan talihsiz adam, yaşamını yitirdi. Katil zanlısı ise polis tarafından gözaltına alındı.

Raylara atladı
Manisa'da Osman K. dün bir anda kendisini yolcu trenini önüne attı. Feci şekilde yaşamını yitirdi. Kaza yerinde yapılan inceleme sonrası cenaze, morga kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

KOCA DEHŞETİ
İstanbul Eyüpsultan'da Nazlı İ. ile eşi Ahmet İ. arasında dün tartışma çıktı. Kadın, yakınlarına sığınmak için evden ayrıldı. Öfkeli koca, peşini bırakmağı karısını tabancayla bacağından vurdu. Kanlar içinde kalan Nazlı İ. sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan ise gözaltına alındı.

ARI BAYILTTI
Zonguldak'ta Emine Yiğit (50), dün eşi ve komşularıyla kestane toplamaya gitti. Yiğit'i arı soktu. Alerjisi olan kadın baygınlık geçirdi. Eşi Metin Yiğit, sağlık ekiplerine haber verdi. Ekipler, ormanlık ve patika yolda 1 kilometre yürüdükten sonra Yiğit'e ulaştı. Hastaneye kaldırılan kadının nefes darlığı yaşadığı öğrenildi.

ÖĞRETMENE SALDIRI!
Diyarbakır'da 3 kişi dün, okula gitti. Biri, kantinin kapısını sert kapattı. Öğretmen M.B. uyarıda bulundu. Grup, kesici aletlerle M.B.'ye saldırmaya başladı. Sol kulağının arkasından ve boynundan aldığı darbeler sonucunda yaralanan öğretmen, hastaneye kaldırıldı. Şüpheliler ise gözaltına alındı.