Adana'da korkunç olay! "Seni Bergen’e benzetiriz!"

Adana'da şehir eşkıyaları, Ebru Karaca’nın üzerine yanıcı madde attı. Bununla da kalmayan caniler, şiddet uygulayıp tehdit yağdırdı: Seni Bergen’e benzetiriz!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2019 Güncelleme 18 Eylül 2019, 07:56
Adana’da korkunç olay! Seni Bergen’e benzetiriz!

İÇİNDEKİLER

Akılalmaz olay Adana'da yaşandı... Ebru Berköz Karaca (48) beş yıl önce bir kafeyi devraldı. Berköz, bir süre sonra polisi aradı. Yan mekanda uyuşturucu kullanıldığını anlattı. Mekan sahibiyle adamları ise kadının kafesini bastı. İşletmeye el koyan eşkıyalar, ölüm tehditleri yağdırdı. Yine kadının şikayeti üzerine savcılık düğmeye bastı. Karaca'nın kafesi kapatıldı. Ancak olay çıkaran mekan sahipleri, kafeye tekrar el koyup kullanıma açtı. Kafenin sahibi Karaca ise tekrar polisi aradı. Ancak yine ölüm tehditleri aldı. Önceki gün ise tehdit savuran üç kişi, kadının üzerine yanıcı madde attı. Ölümden dönen Karaca, "Bir an öleceğimi zannettim. Eğer şikayetimi çekmezsem beni Bergen'e benzeteceklerini söylediler" diyerek yardım çağrısı yaptı. Polis ekipleri ise üç şüpheliyi anında gözaltına aldı...



ÖNCE DÖVDÜLER SONRA YAKTILAR
Üzerine siyah renkli sıvı madde dökülen iş kadını, tedavisinin ardından taburcu edildi.



Şarkıcı Bergen, 14 Ağustos 1989'da eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülmüştü. Cani adam daha önce de Bergen'in yüzüne kezzap dökmüştü.