Antalya'da falezlere çıkan kadın polislere zor anlar yaşattı: Ne kadar karizmatikler

Antalya’da genç kadın, alkolü fazla kaçırdı. Falezlere çıktı. Polisler için söylediği sözler şaşırttı: Ne kadar karizmatikler... Polis ekipleri, genç kadını ikna etmek için uzun süre uğraştı. İşte haberin detayları ve Takvim Gazetesi’nin 17 Eylül 2019 tarihli yaşam sayfalarından derlediğimiz haberler…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2019 Güncelleme 17 Eylül 2019, 07:56
Antalya’da falezlere çıkan kadın polislere zor anlar yaşattı: Ne kadar karizmatikler

İÇİNDEKİLER

Şişede durduğu gibi durmadı. Alkollü kadın ortalığı birbirine kattı. Olay dün Antalya'da yaşandı. Arzu A. (36) bir süre alkol içti. Falezlerin ucuna gitti. Vatandaşlar, polise haber verdi. Ekipler, genç kadına bir saat dil döktü


Alkolün etkisinde olan genç kadın, ayakta durmakta zorlandı. Bir süre yerde uzandı.

Arzu A., bir gazetecinin, 'Polisler senin için endişeleniyor' sözüne de, 'Ne kadar karizmatikler. Onlara selam söyle' karşılığını verdi. Sağlık ekiplerince ilk kontrolü yapılan kadın, falezlerden uzaklaştırılıp ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

DAMADA KELEPÇE!
Zorla evlendirilmek istenen kız, polis tarafından kurtarıldı. Olay dün İstanbul Sultangazi'de yaşandı. A.Ö. (17) iki yıl önce aralarında dini nikah kıyılan akrabası İ.D. ile zorla evlendirilmek istendi. Genç kız, arkadaşından yardım istedi.

Durum polise bildirildi. Ekipler, gelin ve damadın arabaya binmesiyle harekete geçti. Çocuk gelin ve damat karakola götürüldü. A.Ö. "Aileme evlenmek istemediğimi söyledim. Birden düğün yaptılar. Kimse bana dokunmadı. Okumak istiyorum" dedi. Tekrardan yurda yerleştirildi.

MOTO-ÖFKE!
İstanbul
Sefaköy'de dörtlü sinyallerini yakarak hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan otomobil sürücüsünün yolunu açan motosikletli, yoldan çekilmeyen kamyonetin aynasını kırdı. Öfkeden deliye dönen saldırgan bununla da yetinmeyip bir de camını yumrukladı. O anlar kask kamerasına yansıdı. Bir görgü tanığı şunları söyledi: "Ne olduğunu ben de anlamadım. Motosikletli etrafa saldırıyordu. Daha sonra kamyonetin camına vurdu."