İSU'dan su kesintisi açıklaması! Gebze'de sular ne zaman gelecek? 14 Eylül Kocaeli su arızası

İSU'dan Gebze su kesintisi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gebze'de 1200 milimetre çapındaki ana isale hattı üzerinde meydana gelen arıza nedeniyle 12 saat su verilmeyeceği bildirildi. İSU'dan yapılan açıklamada, Gebze ve Çayırova'da bulunan birçok mahallede su kesintisi olacağı duyuruldu. Peki, Gebze'de sular ne zaman gelecek?

Giriş Tarihi 14 Eylül 2019, 09:57 Güncelleme 14 Eylül 2019, 09:57
İSU’dan su kesintisi açıklaması! Gebze’de sular ne zaman gelecek? 14 Eylül Kocaeli su arızası

İÇİNDEKİLER

Gebze'de sular ne zaman gelecek? Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSU) yaptığı duyuru ile Gebze ve Çayırova'da su kesintisi yaşanacağını bildirdi. Çoğunlukla Gebze ilçesindeki bölgelerde yaşanacak su kesintisinin nedeni ise Gebze İlçesinde 1200 mm çapındaki ana isale hattı üzerinde meydana gelen arıza olduğu bildirildi. Peki, Gebze'de sular ne zaman gelecek? İşte konu ile ilgili detaylar...

GEBZE'DE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İSU'nun resmi internet adresi üzerinden yapılan duyuruda şöyle denildi:

"Gebze İlçesinde 1200 mm çapındaki ana isale hattı üzerinde arıza meydana gelmiştir. Arızanın tamir süresi 12 saat olarak öngörülmektedir. Akabinde bölgeye kademeli olarak su verilmeye başlanılacaktır. Ana isale hattı ve şebekenin dolması ile birlikte üst kotlardaki abonelerimize 24 saat içerisinde su ulaşabilecektir.

Söz konusu hattın yenilenmesi ve deplase edilmesi için proje çalışmaları tamamlanmış ve yatırım kararı alınmıştır. Proje, ihale aşamasında olup en kısa süre içerisinde yeni hattın imalatına başlanacaktır.

Meydana gelen arızadan dolayı yaşanan su kesintisine karşı abonelerimizin göstereceği anlayışdan dolayı teşekkür ederiz.

Su Kesintisinden Etkilenecek Bölgeler;

Gebze İlçesi; Adem Yavuz, Cumhuriyet, Mimar Sinan,Yavuz Selim, Ulus, ve Hürriyet Mahallesi üstü Kotları, Mevlana ve İstasyon Mahallelerinin bir kısmı, Hacı Halil, Yenikent, Gaziler, Mustafa Paşa, Köşklüçeşme, Osman Yılmaz, İnönü, Güzeller, Kirazpınar, Arapçeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallimköy ve Tavşanlı Mahallelerinin tamamı

Çayırova İlçesi; İnönü ve Emek Mahallelerinin tamamı"