Bayburt'tan çıkıp Gümüşhane'ye giden inek, sosyal medya sayesinde bulundu

Bayburt'ta Ersin Aydın'ın büyükbaş hayvanı, 8 Eylül günü, ahırdan kayboldu. Aydın, sosyal medyada kayıp büyükbaşa ait görüntü paylaşıldığını, ineğin sahibinin arandığını fark etti. Gümüşhane'ye giden besici, Yusuf Özdemir'den ineğini teslim aldı. İşte haberin detayları ve 14 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nin yaşam sayfalarından derlediğimiz haberler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2019 Güncelleme 14 Eylül 2019, 07:54
Bayburt’tan çıkıp Gümüşhane’ye giden inek, sosyal medya sayesinde bulundu

İÇİNDEKİLER

Bayburt'ta Ersin Aydın'ın büyükbaş hayvanı, 8 Eylül günü, ahırdan kayboldu. Aydın, sosyal medyada kayıp büyükbaşa ait görüntü paylaşıldığını, ineğin sahibinin arandığını fark etti. Gümüşhane'ye giden besici, Yusuf Özdemir'den ineğini teslim aldı. Özdemir, "'Garip' adlı hayvan sahibine kavuştuğu için çok mutluyuz" dedi.

80 KİLOMETRE YOL GİTTİ
Bayburt'tan çıkıp Gümüşhane'ye giden inek, sosyal medya sayesinde bulundu.



OTELDE SIR ÖLÜM
İstanbul Beyoğlu'nda bir apart otelde kalan Adrian Samuel Bligh (60) ve Halina Paula de Silva (59) adlı 2 İngiliz turist ölü olarak bulundu. Vücutlarında herhangi kesik ve yara izlerine rastlanılamayan turistlerin cesetlerinin kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

3 TURİST CAN VERDİ
Antalya'da Finlandiyalı turist Jani Petteri Koivisto (46), fenalaştı. Hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Polonyalı Jan Sirucek (84) ise denize girdi. Boğularak yaşamını yitirdi. Rus Liudmila Reznikova (77) odasına ölü bulundu.



FOTO REKOR!
Profesyonel ve amatör fotoğrafçılara açık olan yarışmaya yaklaşık 12 bin fotoğraf katıldı.
Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu unvanının sahibi Türk Hava Yolları'nın desteğiyle düzenlenen 3. Uluslararası Skylife Fotoğraf Yarışması'na başvurular sona erdi. Bu yıl "Keşfet!" temasıyla düzenlenen yarışmaya rekor sayıda başvuru geldi. Yarışmanın birincisi 12 bin dolar, ikincisi 6 bin dolar, üçüncüsü 3 bin dolar değerinde uçak biletinin sahibi olacak. Kazananlar, 26 Eylül'de Zorlu PSM'de düzenlenecek törenle ödüllerine kavuşacak.



HANNİBAL DAMAT!

İstanbul Pendik'te Murat G. ile ailesi, geçtiğimiz günlerde evden ayrılan eşinin babası Adil Taşdemir ve engelli kardeşinin içerisinde bulunduğu aracı takip etti. Taraflar birbirine girdi. Öfkeli damat, kayınpederinin dudaklarını ısırarak parçaladı. Yaşlı adam neye uğradığını şaşırdı.



Hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Dehşet verici olay Hannibal filmlerini anımsattı.



NİYAZİ İÇİN!
Balıkesir'de Niyazi Algıç (30) aydınlatma direği yüzünden elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralandı. Genç adam için yardım kampanyası başlatıldı.


ÖLÜMCÜL MANEVRA
Konya'da dede Hüseyin Ünlü, kamyonetiyle evlerinin bahçesinde geri manevra yaptığı sırada aracın arkasındaki torunu Ömer Ali Ünlü'yü (2) ezdi. Küçük çocuk, kurtarılamadı.



YILDIZ SÖNMESİN
Şanlıurfalı Kasım- Hacer Lale çifti, iki çocuklarını böbrek yetmezliğinden kaybetti. Kızları Yıldız'ın da aynı hastalığa yakalandığı belirlendi. Yoğun bakımdaki yavrunun iyileşmesi için tek şart böbrek nakliydi. Ailesi "Evladımızı da diğer çocuklarımız gibi yitirmek istemiyoruz" dedi.