Hatay Emniyet Müdürü'nün eşi kazada öldü, kendisi ve araçtaki 3 kişi yaralandı

Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, otomobiliyle kaza yaptı. Eşi yaşamını yitirdi, kendisi ve iki kızı ağır yaralandı... İşte Takvim Gazetesi’nin 10 Eylül 2019 tarihli güncel sayfalarından derlediğimiz haberler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2019 Güncelleme 10 Eylül 2019, 07:55
Hatay Emniyet Müdürü’nün eşi kazada öldü, kendisi ve araçtaki 3 kişi yaralandı

İÇİNDEKİLER

Korkunç kaza dün Niğde'de meydana geldi. Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün kullandığı otomobil, Süleyman Şahin yönetimindeki tanker ile çarpıştı. Kazada, emniyet müdürünün eşi Zuhal Karabörk yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Karabörk ile kızları Fatma Nezihe Karabörk, Aybüke Karabörk ve Mehmet Ali Kazgı hastaneye kaldırıldı. Şahin, gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


'KAN'SOMATRİS
Zonguldak Çaycuma'da Vedat K., dün bir birahanede kayıt dışı konsomatrislik yaptığı iddia edilen Özbekistan uyruklu Ozodkhon Abdıkarımova'yı pompalı tüfekle öldürdü. Daha sonra da kaçtı. Polis ve jandarmanın ortak çalışmasıyla yakalandı. Katil, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. K. ile Abdıkarımova arasında ilişki olduğu öğrenildi.




ALKOL DEHŞETİ
Aksaray'da polis memuru Lütfü T. (22) meslektaşı İsmail E. (23) ile birlikte dün yolda yürümeye başladı. Aşırı alkollü olan Bilal T. (22), polis memuru Lütfü T.'ye yumruk attı. Daha sonra da kaçmaya başladı. Kısa süreli bir kovalamaca yaşandı. Kendinden geçen genç adam, bu kez ise bıçakla kendisine zarar vermeye başladı. Ekipler, Bilal T.'yi zor kullanarak gözaltına aldı. Arkadaşı Furkan Ü. (20) yakalandı. Şüpheliler önce hastaneye sonra karakola götürüldü.

PARK VAHŞETİ
Gaziantep Şahinbey'de dün akşam iki komşu aile arasında otopark yüzünden kavga çıktı. Av tüfeği ve tabancanın kullanıldığı olayda Faik Korkmaz, Hüseyin Yıldız ve Adem Yıldız hayatını kaybetti. 5 kişi de yaralandı. Polis, olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

2 KİŞİYE 254'ER BİN
10 bilen 2 kişi, 254.167'şer lira kazandı. 9 bilenler 4.236, 8 bilenler 173, 7 bilenler 24, 6 bilenler 4, hiçbir numarayı bilemeyenler ise 3 lira alacak.