Galatasaray'dan flaş hamle! TFF'ye Ali Koç ve Fikret Orman'ın konuşmalarını emsal gösterecek!

Galatasaray'ın tecrübeli Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen cezanın TFF tarafından 19.05'te bildirilmesi büyük tepkilere yol açmıştı. Konuyla ilgili harekete geçen sarı kırmızılı takıma gönül verenler Terim için birlik oldu. TFF'ye bildiri hazırlığında bulunan takım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın geçmiş konuşmalarını emsal gösterecek.

Giriş Tarihi 07 Eylül 2019, 10:46 Güncelleme 07 Eylül 2019, 10:46
Galatasaray’dan flaş hamle! TFF’ye Ali Koç ve Fikret Orman’ın konuşmalarını emsal gösterecek!

İÇİNDEKİLER

Sarı-kırmızılı camia, Fatih Terim'e verilen cezanın, TFF'den tam 19.05'te bildirilmesinden sonra ayağa kalktı. Mart ayındaki kongrede idari olarak ibra edilmeyen Galatasaray yönetimine muhalif kesim, seçim kararı için uzun süredir bastırıyordu.

Taraflar karşılıklı olarak mahkemenin yolunu tutarken, Fatih Terim'e verilen ceza bir anda sarı-kırmızılı camiayı birleştirdi. Uzun süredir devam eden ayrılıklar ve küskünlükler bir anda rafa kaldırılırken muhalefetteki isimler dahil herkes Fatih Terim için birlik oldu. Muhalefet dün Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile görüşüp TFF'ye yönelik ortak bir metin hazırlığına girişti.

KOÇ VE ORMAN'LI SAVUNMA!
Sarı-kırmızılılar, PFDK kararına yapacağı itirazda Fenerbahçe ve Beşiktaş başkanlarının konuşmalarını emsal gösterecek.

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'e verilen 4 maç men cezasına itiraz etmeye hazırlanıyor. İtirazın, emsal konuşmalar örnek gösterilerek yapılacağı öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un mayıs ayındaki "Kurgulanmış bir düzen var" sözleri, sarı-kırmızılıların emsal olarak göstereceği ilk açıklama. İkincisi ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde Fatih Terim'e göndermede bulunduğu sözler. Orman, "Bu işin çözümü için TFF'ye süre verdik ama bu süre artık bitti. Eğer bu işin önünü kesmezlerse biz de bu düzene uyacağız" ifadelerini kullanmıştı.