Son dakika: İSPARK otoparklarını işgal eden değnekçilere operasyon devam ediyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün İSPARK'a ait otoparklarda mesai saatleri dışında park eden sürücülerden haksız yere para talep eden değnekçi ve valelere yönelik operasyonlarına devam ediyor. Bakırköy’de gözaltına alınan bir değnekçi, "Evimin, dükkanımın önündeyim. Değnekçilik yapmıyorum. Nereden çıkarttınız bunu" diyerek kendisini savundu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Son dakika: İSPARK otoparklarını işgal eden değnekçilere operasyon devam ediyor

Son dakika: İSPARK otoparklarını işgal eden değnekçilere operasyon devam ediyor-1

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İSPARK'a ait bazı yerlerde, vatandaşlardan haksız yere para alan "değnekçilere"yönelik düzenlediği operasyona ikinci günde de devam etti.

Son dakika: İSPARK otoparklarını işgal eden değnekçilere operasyon devam ediyor-2

Emniyete bağlı sivil trafik, asayiş ve trafik ekiplerinin katıldığı operasyon Bakırköy, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş, Fatih, Kadıköy ilçelerinde gerçekleştirildi.

Son dakika: İSPARK otoparklarını işgal eden değnekçilere operasyon devam ediyor-3

"NEREDEN ÇIKARTTINIZ BUNU"
Bu kapsamda Bakırköy'de polis ekipleri tarafından ara sokakta yakalanarak gözaltına alınan bir şahıs kendisini, "Evimin, dükkanımın önündeyim. Değnekçilik yapmıyorum. Nereden çıkarttınız bunu" şeklinde savundu. Polis ekipleri tarafından gözaltına şahıs daha sonra polis merkezine götürüldü.

Son dakika: İSPARK otoparklarını işgal eden değnekçilere operasyon devam ediyor-4

Öte yandan Beşiktaş bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda da herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

Son dakika: İSPARK otoparklarını işgal eden değnekçilere operasyon devam ediyor-5

Polis ekipleri mesaisi bitmeyen noktalardaki görevlileri de Genel Bilgi Taramasına (GBT) tabi tuttu. Polis ekipleri, sürücüleri de uyararak değnekçilik yapan kişi ve kişilere karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler